Jmeno

26.11.2008

Ahoj holky,mate nekdo dcerusku se jmenem Stela?? :girl: Cekame holcicku a bude se jmenovat Stelinka,uz hodne let jsem rikala,ze az budu mit nekdy dceru,bude to Stela :j) ,akorat ted zvazuji,jestli dat Stella a nebo Stela v kalendari je Stela?Mate navrhy,jak ji rikat zdrobnele? ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

haloooo jste tu? Dejte Stelu paní, protože vyslovovat dvě písmenka l Jako SteL-La, aby to vyznělo, když se to tak má říkat a psát dvě L je zbytečný a pak stella je hvězda. V jednoduchosti je krása a dnešní doba si vyžaduje jednoduchost. A malá Ti poděkuje, když si to pořád nebude muset plést. Já jsem chtěla nebo teda chci Sáru a taky je Sarah- Sara, volím Sáru jednoznačně. ale to je věc názoru, takže každý at si to udělá jak chce. on sám..každopádně Stelinka je krásný jméno :one:

moje znama se jmenuje stela a je pravda,ze tohle jmeno neni moc casty-to se mi take libi!my jsme vybrali jmeno Elisa a take premyslim jestli s jednim nebo dvema l :s: take se mi libi jeste Jasmina nebo Samira...no neni to jednoduchy vybrat jmeno :dance:

In reply to by lucie09

tak tu Elisu jsme tam taky měli vybranou, ale já nechtěla aby jí říkali Lízo, obzvlášť babičky, Elisa se mi ale líbí a možná taky Elissa- Elsa, Elísek, jo je to pěkný, taky se mi líbí i Eliška, Natálka a tak, ale už to mají skoro všechny

In reply to by FORINKA

no s tou Lizou , to me taky napadlo a taky bych nechtela aby ji pak tak nekdo rikal :00: ale rikam si,ze kazdy jmeno ma neco :00: mi stejne zijeme v cizine a tady se nastesti stale pouziva jmeno tak jak je psany.
tak at jsou pak hlavne ty nase holky spokojeny :girl: :h:

no Stella se mi líbí víc, je to tuplem jiný a neobvyklý, je pravda, že žádnou neznám, jen paní Zázvorkovou, jo taky se mi docela líbí, a Stellinka je roztomilý.

zacinam byt pysna na to,jaky jsem nasi dceri vymyslela jmeno :girl: Snad ted nezacne byt najednou plno Stelinek,vyhovuje mi,ze se tak nejmenuje kazda holcicka na piskovisti. :\x:

Je to moc krasny jmeno. Zrovna dneska se mi o nem zdalo, doted jsem o nem jinak nepremyslela, ale v noci v tom snu se mi moc zalibilo. Me se libi i s jednim, i se dvema l. Mozna i vic se 2.

Moc hezké jméno,moje kamarádka má Stellinku a má dvě ll ,ale myslim jsi ,že je to na Vás můžeš mít jedno i dvě k příjmení jde to i to................ :) ;) :a:

Ahoj, je to moc krásné jmeno. Taky jsem nad ním uvažovala. Konečně zase něco jiného, vyjímečného! :qu: Dej jí takové, jaké je psané v kalendáři. Jinak se mějte krásně! :a:

ja jsem vzdycky chtela jmeno, aby se i psalo trosku "svetove". a kdyz jsem vybirala pro holcicku, tak bych dala Vanesu jenom s jednim "s", protoze Vaneska je lepsi nez Vanesska a taky si myslim, ze Stelinka je lepsi nez Stellinka. Asi by ji kamaradi stejne psali s jednim a mela by s tim jen zbytecne vysvetlovani.
Dala bych tedy Stelu. :dance: Dobre vyber.
(jinak jsem za tehu nazory dost zmenila, takze kdyz to neni holcicka, tak to bude kluk s ceskym jmenem Frantik - asi)

Stelinka , stelouš , Stelik a tak da se toho vymysle moooc ... Ja mam Rozarku a vsichi se me ptali jak ji jako hodlam rikat ?? A rikam ji Rory , Rozik, Hrozinka, Roziš, Rozemunda, Rousmery a tak :s: casem si najdes jak ji rikat ... ja ji ale nejcastejc rikam opice :s: a dala bych stella :) pokud se to napsany hodi k prijmeni pokud mate tipicke ceske tak jen jedno l ( a svatek slavte v poho na tu s jednim l :)

In reply to by simipimi

Primo Rozarka :D teda jak se narodila byla Rozalie ale pak sem zjistila ze jde ta Rozarka co jsem chtela hned a pizdy na matrice tvrdili ze to nejde(neumi asi koukat v te knizce jmen...) tak sem je slela na 3 doby a zadarmo mi to opravili.. a takovy ty reci ze to bere 30 ci 60tileta Rozarka? no a ja jsem Johanka a vsem to prijde normal :) a svatek ma na Jindrisku 4.zari

Steli, Stelinko....ale me se to libi teda s tema dvema...a rikala bych ji hvezdicko...v italstine se tak rekne hvezda:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka