Monitor

26.11.2008

Holky, tak jsem se zapřemýšlela, necháváte vaše miminka, aby koukala na monitor nebo na telku? Daneček je hrozný, furt ho hlídám, mám strach, aby si nepokazil zrak :)

adámek je televizní maniak.. ne že ho nechávám dívat se na tv, ale když běží a jsou tam zajímavý zvuky, tak nevnímá okolí :-) tuhle se mu v tv něco nezdálo, tak jim pěkně vynadal :s:

Ahojky Natinko,
tak Domča taky kouká na tv, leží v lehátku a čučí na JimJam a MiniMax, to jsou jeho oblíbené stanice. Máme starší tv a dám ho dál a kouká. Já se aspon najím. A na pc taky kouká na klíně, hlavně na fotky svoje. Ted i objevil klávesnici, a zrovna ted na mě kouká ze země pod hrazdičkou jak do toho klofu. A ještě mobil miluje, tak sháním od Fisher price hrací mobil. Taky mám stach, aby si nepokazil zrak, protože já nosím čočky, ale mslím, že chvilka denně nevadí. My prostě koukáme ráno na pohádky, během dne u oběda, a večer před spaním. Myslím, že nemusíš mít strach. A co fusak, už máš?

In reply to by Beruna

Ahojky Berunko :a: Koukám, že je to všude stejný, mimča milují telky a my už s tím nic neuděláme :n: Ale všeho s mírou, však já vím ;) Fusák byl objednán začátkem minulého týdny a už v pátek nám dorazil - měli ho skladem :) A máme ten od Emitexu - je super, zatím ho využiváme v autosedačce, korbičce a časem ve sporťáku. Máte tento http://www.batoleshop.cz/detail.php?zbozi=614124 A jak se máte vy??? :a:

In reply to by natalliev.

No to je přesně on, my máme béžovo-černý, krásně mi ladí s kočárkem od jané...jinak se máme dobře, Domča je šikovnej, zítra máme 4 měsíce, jdeme na kyčle, neměli jsme jadýrka tak snad už se tam zítra na UZ objeví...jinak chodíme plavčit a je to super, pak do klokánka cvičit, ale každý den je jiný, jsem ještě pořád unavená, pořád nehajáme celou noc, a to už mu dávám do mlíka trochu kaše na zahuštění, dnes jsme papali první mrkvičku a docela papal, zítra pokračujeme, tak jsem na něj zvědavá...a co Daneček, je to kulíšek, vždycky ti ho obdivuju, když dáš fotky...

In reply to by Beruna

Jééé, jsem moc ráda, že se vám daří...s tím spaním je to proměnlivé, Daneček je zase pro změnu sova a veliký spáč, usíná těsně před desátou a v devět ráno ho musím budit, on by ještě chrněl :'zz): Na papu se mi budí o půl šesté (výjimečně i ve tři v noci - to má zavřený oči a děsně řve, já ho nakojím a on hned odpadne) a pak až v těch devět. Nakojím a on by zase spal, ale to už mu nedovolím :n: Usíná až v kočárku (jdeme v těch jedenáct dopoledne). My už na kyčle nechodíme, byli jsme naposledy asi ve 4 měsících a dr. říkal, že je všechno ok a že už nemusíme. A Domčovi budeme držet palečky, ať se objeví jadýrka ;) . Já plně kojím, 9.12.už oslavíme půl roku, proto jsem začala s čajíkem - od HIPPu čaj na dobrou noc - dám mu ho vždycky před spaním a on mu moc chutná. Fusák do kočárku Jané zapadne jako ulitý a hlavně je teploučký :) Mějte se krásně, pusinka pro Domčulku :h:

Tak náš Tadeášek taky rád čučí na telku, monitor ho moc nebere, to jen občas. Nejvíc se mu líbí po ránu Snidaně s Novou. A abych řekla pravdu, občas je to fajn, protože je na chvíli zabavenej a mě neptřebuje a já můžu jít aspoň na chvíli po svym. A jestli je to škodlivý? Novější monitory a televize už ne, prý jsou dělaný tak, že neproblikávají, tak ti nemá co vadit... nebo jak to je.

ahojky :papa: tak nase Natálinka na tv kouka,libi se ji nektere reklamy a treba z filmu ji neco upouta a kreslene filmy.kouka vetsinou z dalky.....a kdyz se kouka tak ma otevrenou pusinku a okolni svet nevnima :) nic sni nehne,at clovek dela cokoliv......

Ahojky. Verunka taky miluje televizi, hlavně teleshopingy :s: Pokud od toho bude tak aspon 3metry, tak to neva. Já jí vetšinou dávám na deku bokem,aby na ni trochu viděla,ale fakt jen trochu,aby jen viděla, že tam něco bliká. A pokud máš novější pc a ne 10let starý, tak ty monitory nejsou tak škodlivé. a taky je dobré seštelovat monitor,aby neproblikával

Ahojky, to by mě taky zajímalo, jestli je to nezdravé. Malej pořád pokukuje po televizi a monitoru. nejhorší je, že máme telku a počítač i v ložnici, takže postýlku zboku zakrývám, když spí. To je jasný, že se rád dívá. Máme starou TV a typ monitoru taky nemám LCD. :-( Třeba u tchýně ho nechám, tam mají plazmu, takže klidně může na pohádku koukat. Vím jen, že se říká, že miminka by neměla koukat, že nemají ještě chráněný zrak...

Ahoj, podle mě záleží i na tom, jaký máš moitor a telku - jestli třeba už LCD, tak to není tak hrozné, tolik to nebliká. No ale samořejmě to neznamená, že by to pro malé dítě bylo zdravé na to koukat, hlavně ne moc z blízka.

Ahojky tak moje Natálka pořád kouká na telku teda spíš se jí líbí reklamy, ale dívá se na ní i u jídla a asi proto tak hezky papa jen otevírá pusinu a kouká:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka