dnešní kontrola 27tt-a jak jsou na tom Vaše mimi?

25.11.2008

ahojky těhulky dnešní kontrola dopadla takto:27tt-malá hlavou dolu,1000gramu,35 cm,a já za 3 tt o kilo mín takže od počátku těhu přibráno 1,5 kg a jak vy a Vaše mimi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, Já jsem taky 27tt a na gyndě jsme byli 24+5 a malá měla 600gramů a pak jsem byla25+3 a to měla 840gramů a jak jsem se ho ptala kolik měří tak mi řekl že to změřit nejde. Jinak mám taky teprve kilo a půl nahoře tak si z toho nic nedělej.

já ale před otěhotnenáím nebyla a nijak nemám chut na sladké a když jsem jedla tak jak před otehotnením.každý jsme nějaký :\x:

No tak to je nějak málo těch 1,5kg ne?Já jsem 27tt a jelikož jsem byla před otěhotněním hodně hubená tak mam navrch 14kg.Hrozné že...?

kilo a pul??? ja jsem dneska 27+2 a mam navrchu 10kg :) jinak do poradny jedem 4.12. tak jsem zvedava kolik nase prdola bude vazit. to budu ve 29tt. tak se mej papa :a:

In reply to by elixiiirek

ja nevim jestli si bude delat utz doktorka sama ve 30tt a nebo jestli me nekam posle. ale myslim si ze sama protoze ve 20tt si ho taky delala sama a na 3d utz jsem byla sama objednana. ale taky se moc tesim. mam ty utz rada :) :a:

In reply to by Kirsche

to je možné že Ti ho bude dělat,muj dr.muže taky sám,ale v genetu mají nějaký nový a tak mě poslal ve 20 tt tama tam si me zrovna objednali už i na ten 31tt,protože dr.říkal že ho mohl udelat taky,ale když jsem objednaná,že at tam jdu

Ahoj, tak to je bezvadný :-) Já byla včera ve 24+0tt a měli jsme 630g, jinak mám od začátku těhu nahoře už 11 kg :-(, ale je to všechno spíš v bříšku. Spíš mě štve, že už se mi začíná hromadit voda v těle a projevuje se to celulitidou na stehnech, a to chodím cvičit :-(

In reply to by Radouš

jenže já jem baculatejsi a tak si má mimi z čeho brat,tak asi proto:-)jinak já moc nejím,nejak nemám chut a to od včerejska mám zanet žaludku a střev tak asi do další kontroly zas neco ubude:-(muám prujem a nulovou chut na jídlo mám křeče

Holky jak to děláte???? :///: Jen 1,5kg ve 27tt??? To já jsem měla navrch, jen když jsem se podívala na ty dvě čárky co se vylouply na testu :///: :dance: :one: Tak tiše "závidím" :///: ,ale přeju a blahopřeju a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka :a: :a:

In reply to by brablik

cauky pridavam se-od zjisteni tehotenstvi uz jen pribiram, ted jsem 27tt a nahore mam kol 11/12 kg a vaha se nezastavuje..je to sileny..navic jsemposl dobou zacala mit opravdu vice hlad a chut neco jist..no sem zvedava kam to doklepu,ale nejak se necitim na to hladovet nebo jist jen zeleninku..ale ta vaha uz by se mohlajaksi stopnout!:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka