přetáčení na bříško

26.11.2008

Ahojky holky malé bude 9.12. 5 měsíců a stále se mi neotáčí na bříško ano náznak, občas se přetočí na bok ale vážně minimálně... Docela by mě zajímalo jak jsou na tom vaše dětičky jestli už to umí nebo v kolika se začali přetáčet... Mě přijde že je malá líná :00: :00: :00: a to s ní každý večer cvičím...

Ahoj, tak nám se otočil sám přesně v den, kdy mu bylo 5 měsíců (tuto neděli). To se bude aspoň dobře pamatovat :-) A neboj, taky máme lenocha s faldíčkama... Mám kamarádky, jejichž děti to uměly daleko dřív a taky mi to bylo "líto", ale svět se kvůli jednomu přetočení nezboří. Třeba budete zase v jiných věcech popředu a ostatní budou valit bulvy...
¨

Ahoj,tak Danielce jsou 4 měsíce a na bříško se otáčí už aspoň 14 dní,je moc čilá.Neboj,každé mimčo je jiné.Počkej až se jednou otočí,pak na tom bříšku bude pořád. :°:

buď v klidu každé dítě je jiné mě se malej poprvé otočil až v půl roce hlavně se nesmíš srovnávat s jinýma mimískama takže neboj všechno zvládne buď dříve nebo později

buď v klidu každé dítě je jiné mě se malej poprvé otočil až v půl roce hlavně se nesmíš srovnávat s jinýma mimískama takže neboj všechno zvládne buď dříve nebo později

Ahojky, tak nám bude 10. 12. 5 měsíců a taky nám to moc nejde. Hlavu bych s i s tím nelámala. Zatím se aspoń nemusíme bát, že nám hupsnou z postele :) Myslím, že je to lenošení za chvíli přejde a budou čiperní až až.... :c: :c:

Terince je zitra 5 mrs a taky je lina.....uz se ji podarilo se otocit,ale asi jen 2x a jinak taky kazdej vecer po koupani cvicime a uz to za chvili urco bude umet......takze se neboj chce to cas.

In reply to by terinka

Ahoj Terinko :a: tak aspoň že už se jí to povedlo, malá se vůbec nesnaží na to bříško přetočit vždycky když jí chci přetočit dá hlavu dozadu a vzpírá se že nechce... jak dlouho ti na bříšku vydrží ??? Mě malá jak kdy když má náladu tak 5 minut když jí nemá tak maximálně minutu... ale zase když jí dám na jedno místo tak jí najdu úplně jinde :!k:

Pěkný den,Macinko, dej jí čas,až bude chtít sama,tak se jí to povede. Joli se poprvé přetočila na konči 4. měsíce a +- o měsíc později se začala točit na obě strany.Cvičte, určo se to brzo povede a bude se kotoulet o sto šest :\x:

In reply to by haminka

no tak to jste šikulky :one: :one: :c: mi se jen točíme kolem dokola ale na bříško je prostě asi líná, nebo jí to vážně nejde kvůli špíčkům :00: no a můžu říct že se jí to ani moc nelíbí když s ní cvičím a to jí nemorduju jen se jí snažím přetočit :00:

Ahojky, tak Tě můžu uklidnit, nejste sami. Náš Tomášek se taky neotáčí. Taky cvičíme, ale je to lenoch. Dokonce to máme potvrzené od doktorky, že je línější :00: Ale co, nejdřív jsem z toho měla těžkou hlavu, ale jak říká spousta lidí, každý miminko je jiný a já doufám, že to brzy všechno doženem. :a:

In reply to by Sisa

Siso docela jsi mě potěšila protože já už si myslela že jsem jediná... Malá má i faldíky tak možná i proto se neotáčí ale když vidím ty miminka kolem jak už to dávno umí a jsou mladší než mi tak si připadám blbě :00:

In reply to by Macinka2

Macinko já přesně vím jak si připadáš. Byla jsem s malým v poradně ve čtyřech měsících a bylo tam stejně staré mimčo a já jen koukala, co už zvládá. A pak známá, co má o 14 dní mladšího chlapečka říkala, jak už se přetáčí, tak jsem to normálně obrečela :r: Ale mám okolo sebe báječný lidi, co dovedou v tu správnou chvíli podpořit, takže už to beru jak to je a říkám si, že pak se toho zase naučí tolik najednou, že budu ještě ráda vzpomínat na doby kdy jen ležel :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka