maminky jak to řešíte?

26.11.2008

Ahoj všem chtěla jsem se zeptat malá se mi už otáčí na bříško a i v postýlce a mám strach, aby se večer neotočila a třebe se neudusila ještě se neumí otočit spátky.Jak to děláte vy nebo jak jste to řešili?

Kliknutím vložíte smajlíky:

no ja mam takovy ty 2 valecky, jak se davaji kolem telicka...a dam ji to opravdu tesne kolem ni a v tom se ani nehne a spi v klidu....nemuzu si to vynachvalit...davala jsem ji to uz od zacatku, protoze jsem se bala aby se nestocila mimo monitor dechu a ja pak zbytecne nejancila az by to zacalo houkat....

Ahoj, tak já jsem malou podepřela polštářem, ale za chvílu se naučila otočit se i na místě, takže to bylo naprd. Vždycky se v noci přetočila a začala mrčet, protože se neuměla otočit zpátky, ale už se naučila spát na břichu a spí tak skoro celou noc i přes den. Mám monitor dechu, takže kdyby něco, tak zahouká, ovšem nevím, jestli bych si s tím poradila, takže doufám, že nikdy nebudu potřebovat oživovací metody. Já si myslím, že je už velká, tak se snad neudusí, mimča už umí natočit hlavičku tak, aby se neudusily.

In reply to by Johanka a Rozinka

taky jsem uvažovala o těch polštářích a asi to budu muset takhle dělat jinak, bych musela pořád u ní stát poslední dobou se mi totiš pořád vzbouzí, že třeba vstanu i 5 za noc.Dříve mi spinkala hezky to se vzbouzela jen jednou nebo dvakrát a teď je to někdy až hrůza.Hlad nemá jen si vždycky cucne,teplo ani zima jí také není,a přes den mi spí 1 až 2.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka