Co je u nás zase nového :)

25.11.2008

:pig: Ahoj kočky,

jedno dítko mi odpadlo do pelíšku,druhé uspávám ,tak mám chvilku na kus řeči. Fíla má nový nábyteček z Ikei,tak se musím pochlubit,sama jsem to i montovala a vyfotila to z pohledu Filípka,kterej je moc spokojenej a kramaří. Taťka nám sice přivezl uplně něco jiného a musel se vracet :spid: ,přestože jsem mu říkala,co přesně chci :!k: no to nic,to tak okrajově. Jinak Domčulka má trošičku potničky,takže je namazaná a vypadá jak indián z Větrova :///: , už aby bylo zase léto,protože teda nabalit nás tři než vyrazíme do toho humusu,jsem zpocená jak :pig: a ani se nedivim,že se osypala i Domčulka. Tak jsem ty moje dva eskymáčky taky vyfotila (sebe fotit nebudu,páč to je něco strašnýho :!k: ), Fíla se krásně nastavuje,asi budu mít modela :///: .Mějte se fanfárově :a: :a: ,Gabča,Filípek,Domčulka

ted mam chvilku tak cucim do blogu a koukam na fotecky krasny a jen tak mimochodem Domce ta kombinezka moooc slusi :one: :one: Jak se mate jinak??U nas vse ok mala je hodna az na to ze nechce byt venku zakuklena ve fusaku a ani v hlubokym :/;x: Je zvedava,uz chci aby sedela,jinak s ni muzu jit na chvili jen kdyz spi a jinak to je hruuuza,chce videt a ne lezet... :!k: Misa a Valerka

Ahoj Bestyjko,
TY JO, TAK TO JE ABSOLUTNE SUPER !!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu:
Ja chci u vas bydleeeeeeeeet!!!!!!!!!! :c: :c: :c:
Sehnala bych nejradsi hned stehovaka, mate naprosto uzasnej pokojicek ... fakt nema chybu a ani nevim, co chvalit prvni!!!!! :n: :?
SHARANE+LUCINKA
PS: no a ty prekrasny deticky - to se da taky sehnat v Ikei??? :s:

In reply to by sharane

:!k: ty mi přivezl taky taťka z Ikei omylem :!k: ,měla jsem vybraný jiný :!k: . Jinak moc díky za pochvalu,jsem se u Fíka fakt vyřádila, jsme zrovna s tatínkem říkali,že bychom chtěli být v jeho kůži,že ani jeden z nás v dětství takový pokojíček neměl, za prvé dřív nebyly takové možnosti a že je to dávno :!k: a moje mamka třeba na tohle moc není. Já se minula povoláním,měla jsem zařizovat interiéry a pak bych furt neřádila doma a taťka si nestěžoval,že neví kde má skříňku se svýma věcma :!k: . Jak se jinak máte holčičky,my se furt nemůžeme zbavit opruzenin, Domčulka to má do živého a vůbec,ale vůbec nic nezabírá :§) .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

I Ty nase mamino,
pletes se!!!!!! Mela jsi tam nejaky deti objednany, ale dovezli ti jeste mnohem lepsi! Fifa i Domculka jsou uzasni ... :one: :cc): + :girl: At Te ani nenapadne si stezovat!!!!!
Jinak teda musim uznat, ze jsi opravdu borka - takovej prekrasnej pokojicek sem snad jeste ani nevidela!!!! :jawdrop: No tise a skryte zavidim.... 8)
Ja na tady tohle bohuzel nemam moc talent - jo, taky se mi spoustu vecicek libi, ale nak to neumim zkombinovat - skoda, ze nejsi bliz, hned bych si Te k nam pozvala, ty nase bytova architektko!!!! :one: :c:
Dekujem za optani - mame se prima (aneb jak Ty rikas: mame se fanfarove! :k: ) A co novyho? Ta nase mala Luciferka }:) se neskutecne rozbastila - normalne z ni fakt nestiham!!!! :00: Predstav si, ze dneska mela k obedu bramburek s kvetackem a jedla a jedla a jedla ... :hu: :a\|: a ja uz mela strach, aby ji z toho nebylo spatne, pac ona snad nema zadnou zaklopku ci co??!!!! :00: :a\|: Ty jo, zfutrovala mi toho 220g a kdybych ji ladovala dal, tak snad pokracuje dal!? :? No ale ja uz mela strach dat ji jeste vic, aby ji z toho nebylo soufl, ale ne - predstav si, ze ona se jeste dorazi mlikem ode me a pak je teprve spokojena .... co myslis, Besty - mam ji ty prisuny radeji nak regulovat???? :?
Jejda, to nas mrzi, ze ma Domculka bolavou prdelku ... sakris, co bychom vam tak poradily??? Napadaj me akorat takove ty klasicke moznosti - Bepanthen, vic nechat bez plinecek, aby byl zadecek na vzduchu nebo zkusit treba zmenit plinky ... ale predpokladam, ze uz jsi asi vyzkousela kde co, vid??? Tak ja uz nevim ... nejake jine kremecky jsi zkousela?
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

:§) holky mi radily Sudocrem,Pytiol, Bepanthen všechno a to nám moc nesedí - krémy, má to pak ještě víc zmokvalý. Takže jsem u klasiky - genciána ,ta vysouší a desinfikuje a Imazol pasta, je pudrovitý,taky vysouší a hodně větrám,ale zase tu nemáme hci,tak mám strach aby nenastydla, furt přebaluju,miju jen čistou vodou, vůbec nepoužívám ubrousky, až půjdu do poradny zeptám se doktorky,ale Fíla na to taky trpěl a hodně a na pohotovosti v nemocnici a doktorka mi stejně říkala,nejlepší genciána,větrat a nechat třeba i v noci spát nahatou a větrat,větrat. Holt někdo na to trpí. Jinak k tomu zařizování,mně to fakt strašně baví,mamka říkala,že umim udělat z mála krásno :///: . Na děti si vůbec nestěžuju a nemněnila bych ani nááááááhodou. Jinak ohledně toho baštění Lucinky, to je teda strávníček :qu: :!k: a já taky nemám záklopku a to mám trošku víc rozumu :!k: . Já myslím,že oni ví,kdy mají dost, buď ráda,že tak baští,nabírá sílu a papá samé dobré věci. Zeleninka je navíc hladová,tak se holt dorazí mlíčkem od tebe. Mám z vás radost. :\x: :girl: :h: :h: Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

No jak vidno, tak mam teda pekne mezery ... ja ani netusila, co vsechno se da na ten detsky zadecek napatlat!!! :? Tak hlavni je, aby vam neco zabralo - a pokud to ma byt ta gencianka, tak aspon ze tak!!!! :one: Budem moc drzet palecky, at se vse brzy v dobre obrati..... :one: :k: :h: A hlavne - at se Domculka, prdelka mala, tak nemusi trapit. :girl: :one:
Tak me napada .... kdyz Te to zarizovani tak bavi - co takhle po materske hupsnout do toho plnyma nohama??? Ja myslim, ze by Te brali nekde v oboru vsema deseti, hm???
:one:
K nasemu basteni - to je fakt solo tema .... ja mam z toho samozrejme velikou radost :qu: - jak jinak?! Proste vypada to, ze bude Lucinka nejspis asi po tatinkovi - tomu taky moc smakuje. :hu: :a\|: Aneb - jak tatinek rika: nektere deti budou hold behat kolem naseho rybnika za kacenkama - aby je pohladily a nase Lucinka za nima bude behat, aby je mohla chytit na pekac!!!!! :hu: :a\|: :!k: Tak jako tak - se zviratky se proste seznami zrejme brzy ;) . A kdyz dotahne domu nakou tu kacenu z prochazky, tak se tatka rozhodne zlobit nebude... :n: :c: (on kaceny totiz zboznuje - :hu: vis co vzdycky rika??? ze uz se tesi, az ji pekne nacanca na pekacku, aby mohla co nejdriv do naseho maleho kuchynskeho solaria... :hu: :\x: :!k: )
SHARANE+LUCINKA

In reply to by MarSil

hnedka bych s váma šla dělat ty advenční věnečky,mě tyhle věci strašně baví. To máš supr ,že už máš kluky velký a můžeš se s nima takhle realizovat, Filípka to ještě moc nebere,ale když stěhuju nábytek,tak je nadšenej :!k: nebo montuju,to se hned přidá a jakoby pomáhá,teď mi ho vzbudil vrtulník, co nám letěl přímo nad barákem :spid: Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka