Druhy UTZ a v patek budu bez miminka

25.11.2008

Slibila jsem,ze napisu uz vcera.Jenze jsem nebyla schopna.A vlastne i ted jsem tady jen proto,ze se sliby maji plnit.Miminko ve me prestalo rust,tak jdu ve stredu na predoperacni a v patek na interupci.Pripadam si jak neschopna,mozna jako kripl.Sorry za to slovo,ale neni mi nejlip.Myho milacka to tak vzalo,ze si v praci oblikl cizi bundu.Ale hodne me drzi a snazi se me privest na jiny myslenky.Vcera jsme predelavali obyvak,snazi se me zamestnat.Je to pro me zahada,protoze oba deti z predchozich manzelstvi mame.Tak snad se to z vysledku krve dozvime,kde je zadrhel.Budeme to chtit zkusit znovu,jen nevim,za jak dlouho se pak muze.Jestli za 3 mesice bo az za pul roku.Nebo je to individualni?Dr.mi daval neschopenku,odmitla jsem ji.Ale nezvladla jsem to,dolehlo to na me az doma a na nocni jsem neodjela.Nastesti rekl,ze mi ji vystavi zpetne.Tak jsem se tu vykecala,ale lip mi neni.Asi to budou smutny vanoce.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Leno, to je mi vážně moc líto...Prošla jsem si tím samým před 2 lety, plod se přestal v 11tt. vyvíjet a musela jsem jít na kyretáž... Moc mě to bolelo a mám to v sobě doteď, i když mi teď na klíně sedí 14ti měsíční rošťák :) který je mým velkým sluníčkem a štěstím. Přeju ti hodně štěstíčka do budoucna, ať se vám to brzy zase podaří a tentokrát se šťastným koncem.

Ahoj Leno, moc mě mrzí co tě potkalo. Sama jsem to zažila už dvakrát. Jednou v 10tt a podruhé v 8tt. Teď jsem ve 37tt a stejně mám pořád strach, třeba když mimísek dýl nekope. Sice jsem si vždycky říkala, že příroda ví co dělá, ale je to moc nespravdlivé, zvlášť když v ambulanci sedíš s holkou co si nechá přerušení udělat dobrovolně. Doufám, že se svého miminka dočkáš. Hodně štěstíčka.

Ahoj Leno!
Moc dobře vím jak Ti je. Mě se to samé stalo loni v říjnu a to v těhotenství po umělém oplodnění a snášela jsem to hrozně. Teď jsem v 18 týdnu opět po umělém oplodnění a pro změnu jsem musela na amniocentézu. Musíš věřit, že to co se stalo má nějaký důvod, příčinou často bývají různé vady, a pak se to snáší lépe. Uvidíš, že se Vám brzo podaří znova otěhotnět a vše bude dobré. Přeju hodně štěstí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

proc jsi ale musela poprve na potrat?To moje melo byt taky v cervenci......Budu ti moc drzet pesticky,at to klapne.Zapomnela jsem tu napsat,ze nejsem nejmladsi,moji dceri uz bylo v listopadu 17 let.Ale potkala jsem super chlapa a chteli jsme vychovat dite v uplne rodine.Oba dva jsme ryby,dost citlivy.Ale on rika,ze nam to vyjde priste.Takze Dudunko,moc moc stesti a hlavne at je vse v poradku.

Ahoj :k: ,
opravu mě to moc moc mrzí a vím jaké to je přijít o prcka :r: 6.prosince to budou 2 roky co nám při porodu chybou Dr. umřel chlapeček :r: Je to těžký a štvalo mě když mě každej litoval a říkal,že jsem mladá a že budu mít ještě kupu dětí.Žádný jsem nechtěla.....1.prosince nastupuju do porodnice na císaře......Budu ti moc držet palečky a uvidíš,že do půl roku napíšeš,že budete mít mimíska a výjde to :k: Všem držím palečky a přeju moc štěstíčka :girl:

In reply to by Lucie 2

Tak to by me asi polozilo,ale na vsechno se ordinuje cas,sice na sveho chlapecka nikdy nezapomenes,ale je dobre,ze vam to po druhy vyslo.Kupu deti muzes mit,ale ty bys chtela toho,co uz nemas...chapu,proc te to stvalo.Moji sestrence pred 15 lety zemrel 3 mesicni chlapecek a chodila jako telo bez duse.Mel nejakou vadu,poradne jim ani nerekli jakou,ale prej by se dospelosti nedozil.Teď ma kluka do 8 tridy a holku myslim v 5 tride.Uz nemam prehled,neziju na Morave.Tam mam celou rodinu.

In reply to by lena

Jo,jo.On někdy život dokáže být tvrdej.Ze začátku to bylo opravdu hrozné.Nejdřív jsem to vyčítala sobě,že jsem něco neudělala,pak přítelovi.....Hodně mi pomohla práce.Tam jsem byla víc jak doma.....Nadělala jsem se taky spoustu hloupostí,pač přítel to zase řešil tím,že začal pít...Tak jsem si našla jiného chlapa a tomu mému přes rok zahýbala....Nakonec se to ten můj dozvěděl a málem jsme se rozešly....Já už byla teda skoro přestěhovaná u rodičů,ale pak když jsem se nad tím zamyslela,tak mi došlo,že i když se naám stala hrozná věc,tak mě přítel nepřestal milovat jen potřeboval taky čas,aby se z tím vyrovnal a já se zachovala jak nejhůř mohla...Tím,že jsem se tak trápila a pořád na to myslela jsem málem pokazila všechno.Je to těžké,ale obvinˇováním tomu stejně nepomůžeš.Uvidíš,že se to podaří.A já moc držím palečky :girl:

In reply to by Lucie 2

blbnout.Ale ja na nic takovyho nemam ani pomysleni a na vic na nem dost vysim.Z byvalou to nemel lehky,zahybala mu a nakonec vsechny dluhy platil,dost ho po...nevim jak to slusne napsat.A to obviňovani...Prvne jsem mu rekla,ze to nema nikomu rikat,ze jestli to nebude dobry,bude za to moct on,ze to vykecal..rekl to kolegovi v praci,tti to cekaji v dubnu

In reply to by lena

Některý věci tak asi mají být.Občas se stane že mám ještě docela depky nebo jsem měla stavi,že jsem začla z ničeho nic brečet,ale už to tak je.Nejvíc mě štve když vidím jak dokáží některý ženský děti týrat nebo je jen tak nekdě odložit a ty co by se o ty prcky postaraly je nemají nebo s tím mají problémy,ale zase si říkám,že na každého jednou dojde....Řekl to asi protože to ze sebe potřeboval dostat a určitě ho to vzalo jak tebe.Uvidíš ale,že časem se to srovná a budete mít krásné miminko.Opravdu ti to moc přeju... :k:

In reply to by Lucie 2

taky si trochu delal vycitky,jestli jsme treba neco nezanedbali.Stehovali jsme se v te dobe,do toho nejaky stres,teda nevim,jestli to na to ma vliv.Jen me proste stve,az je potkame,ze to o me budou vedet....Ale chce to cas a ja se s tim srovnam.Stali se mi horsi veci v zivote.A jak rika muj milacek,predevsim musis byt v poradku ty.Diky

In reply to by Lucie 2

Cože Lucko???? No to je strašný!!!! :-( Jak se to stalo? To způsobil Dr.??? Žalovali jste ho? To si snad ani člověk nedovede představit. Jsi silná, že jsi to takhle zvládla. Mě to sebralo i ve 13tt, ale tohle .... :§)

In reply to by Radouš

Malej byl moc velkej a já mám moc úzkou pánev.To tenkrát ale nikdo neřešil,takže mě nechaly skoro dva dny z bolestma a pak malého tahala ven kleštěma a při tom mu zlomila týlní kost a promáčkla hlavičku.Soudíme seale je pravda,že malého mi nikdo nevrátí....Nejhorší je na tom to,že ta Dr.pořád ordinuje akorát ji z porodního daly na ambulanci do jiné porodnice......

In reply to by Lucie 2

No to je fakt neskutečný, co se dneska ještě může stát! Já si říkám, že pánevní rozměry přeci musí kontrolovat těsně před porodem, ne? TO musela být nějaká ...... Vím, že ten soud je druhotný, ale i tak je dobře, že jste se k tomu odhodlali, protože tohle nemůže přeci zůstat bez povšimnutí. Nechci si ani představit, že by se mi něco takového stalo :-( Osud je někdy opravdu hodně krutý :-( Tak ti přeji, ať je tentokrát všechno v pořádku a mimísek vám dělá než radost!

Ahoj leno, to mi je mooooo lito, ale na druhou stranu se rika ze kdyz uz se to stane tak to ma nejaky duvod, melo by treba nejakou vadu tak, tak to alespon rekl me kolegyni z prace doktor, kdyz se ji stalo to same....a jak pises, deti uz oba mate, vem si kdyby se ti to stalo u prvniho prcka jak u tebe tak u manzela, to by teprve bylo hlodani v hlave ze je v jednom nebo v druhem chyba a ze selhal a jestli se to jeste nekdy vubec povede atd......takhle si myslim ze pristi se vam urcite uz zase povede!!!Tohle se proste spatne ujalo a pro vas to byla jedna neprijemna zivotni zkouska:(

Ahoj Leni, je to moc smutné a moc to bolí :-( Může ti být útěchou, že už máš aspoň 2 dětičky a neztrácej naději. Záleží, v jakém týdnu se vám to stalo. Jestli to bylo někdy do 12tt, tak ti po revizi doporučí nejspíš 3 měsíce počkat. Pokud to bylo později, tak se čeká i 1/2 roku. Někdy to tak prostě příroda zařídí a nic s tím nikdo nenadělá. Oni ani Dr. neví všechno a většinou ani příčinu nedokáží přesně říct. Budu vám držet palečky, aby to vyšlo co nejdřív a bylo vše v pořádku!

To je moc smutné a v kolikátém týdnu?Je mi to líto,ale chce to opravdu hlavu vzhůru a čas tomu všemu pomůže...

In reply to by Vicari

takze behem tydne se to asi stalo.Prej toho je docela dost,teda tady jo.Na pondeli uz toho maji dost,tak jdu v patek.Zejtra na krev a EKG,ve ctvrtek vysledky a v patek v 10 jdu na to.Ja vim,ze je to tak lip,kdyz se to melo stat,ze se to stalo tak brzo.Jeste,že jsem to neřekla mámě a dceři.Holka by to prozivala se mnou.V srpnu mi zemrel otec,mel dost hnusnou smrt,bolestivou.Ja vim,to sem nepatri,ale doufam,ze letos uz jsem si to spatny vybrala,staci kdyz budou smutny vanoce.No,snad se z toho do te doby zdrcham.

In reply to by lena

Před třemi lety jsem prodělala dva potraty než se mi podařilo udržet našeho špunta který v červenci oslavil dva roky. TAky to bylo na nervy, ženská si připadá příííííííšerně, ale zase jak já říkám co má být má být. Prvně jsem těhu zjistila brzo a kvuli náročné práci jsem zustala hned doma. v šestém týdnu se to přestalo vyvíjet. Podruhé jsem byla doma též hned a to jsem nějak v devátém-desátém týdnu potratila taky. Potřetí jsem na to už kašlala ale neležela jsem doma s nohama nahoře.. taky jsem nevědomky těhula měla za sebou nějakou náročnou akci. a ono ejhle... malý se zakousl a zustal u mě. Po dvanáctém týdnu jsem si oddechla... vše bylo jak má byt.. A to nám zhruba trvalo dva roky a s manželem jsme se málem rozvedli, bylo to na nás moc. Naštěstí je teď všechno v pořádku a druhé které čekám dnes se nám podařilo do 3 měsíců, ještě nemám vyhráno jsem 7+4tt ale snažím se nic nepřipouštět. Takže to je můj příběh, nevěšej hlavu, držím ti palečky a doufám že se tvá situace se uklidní a jak se překulí vánoce tak na nový rok se vše v dobré obrátí""!! Hodně štěstíčka.

In reply to by kofta

musela sis to projit dvakrat,to je hruza.Nechapu,jak ses pres to prenesla.Divam se na tve nove tehu,to bychom mely stejne stary mimco.....
Tak mi jedeme po novym roku na "svatebni cestu"do Ria.Miluju letadla,tak si to snad uziju a prijdu na jiny myslenky.Jen tu svatbu budeme muset odlozit na neurcito.Chteli jsme se vzit v unoru.

In reply to by lena

Tak to máte jedinečnou šanci založit na nové dítko... po novém roku plus minus..... taky nechápu jak jsem to zvládla ale vidíš šlo to. A ty máš navíc už dva kloučky doma... nevěš hlavu faaaakt... vše bude zase dobré. A opravdu věř mi až to bude mít přijít tak to fakt přijde... nevěřila jsem tomu ale asi na tom něco bude... Momentálně jsi fakt v těžké situaci je to prostě smutná událost... zas ber tak, že to bylo fakt tak brzy... žes necítila pohyby a nebyla už ve druhém ne třetím trimestru... to by bylo mnohem bolestivější, ale jistě vím, že to bolí i u takové malé ještěrky -STRAŠNĚ MOC-

In reply to by lena

Tak to máte jedinečnou šanci založit na nové dítko... po novém roku plus minus..... taky nechápu jak jsem to zvládla ale vidíš šlo to. A ty máš navíc už dva kloučky doma... nevěš hlavu faaaakt... vše bude zase dobré. A opravdu věř mi až to bude mít přijít tak to fakt přijde... nevěřila jsem tomu ale asi na tom něco bude... Momentálně jsi fakt v těžké situaci je to prostě smutná událost... zas ber tak, že to bylo fakt tak brzy... žes necítila pohyby a nebyla už ve druhém ne třetím trimestru... to by bylo mnohem bolestivější, ale jistě vím, že to bolí i u takové malé ještěrky -STRAŠNĚ MOC-

In reply to by kofta

ja mam dceru,te je uz 17 a pritel ma holku a kluka,ale jen na navstevy.Vlastne jsme tu samy,dceru jsem nechala u mamky a odesla jsem za praci a milackem do Čech.Jsem 300km od rodne visky.Ja vim,ze to prejde,ale az to bud mit za sebou.Teprve me ta zkusenost ceka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky