Zvlhčovač vzduchu

25.11.2008

Ahoj holky, máte nějaká zkušenost s nějakým zvlhčovačem vzduchu? My jsme s přítelem oba věčně zasoplení alergici a věřím, že by to malému mohlo pomoct. Děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

my máme od firmy Bionaire. je super-vhání do pokoje studenou páru. když se topí v zimě, tak je v bytě strašně suchý vzduch, takže zvlhčovač běží celou noc a i ráno ho nechávám zapnutý, když tam prcek ještě dospává

In reply to by Johanna

Jsme teď v malém bytě, tak stačí, když ho zapnu jen na malý výkon a jde to poznat. Dali sem plastová okna a teď jak se topí, tak je tu hodně suchý vzduch, tak ho občas zapnu - tak nějak to kombinuju se sušením prádla. :)
Já mám zelený, protože máme v zelené barvě pohovku a doplňky v bytě. Jinak je tu všechno do oranžova a meruňkova a až se přestěhujeme, tak jsem s tou zelnou také počítala jako s doplňkovou barvou. :)

ale v těhotenství se mi špatně dýchá tak jsme koupili zvlhčovač Tefal Baby a musím říct, že jsem zřejmě čekala zázraky, takže nějaký velký rozdíl nepociťuji :( je u toho měřič a i když topíme třeba celý den v krbu, tak je vlhkost vzduchu stále optimální i bez zvlhčovače. Co mě na to baví je to, že když se tam kápne vůně, krásně to provoní celý barák a věřím že i miminku bude nějaká jemná vůně dělat dobře. Samozřejmě že když už ho máme doma, že ho budem používat, ale podle mě to nezbytnost určitě není a já rozdíl opravdu nepociťuji.

Ahojky, zkušenost bohužel nemám, ale taky jsem o tom uvažovala. Máem v bytě suchý vzduch, tak pokud možno dávám na topení mokré ručníky a nebo tady suším prádlo. Nevím, jestli se to vyplatí kupovat a bohužel ani nevím, kam bych ho umístila....nějak tady nemám moc místa. :00: Tak snad nám někdo poradí ! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka