Od kdy přestat spát na bříšku

25.11.2008

Ahoj mám možná hloupý dotaz ale chci se zeptat do kdy jste spali na bříšku při těhotenství. Já spím nerada na zádech tak proto se ptám. V pokročilém těhu už to samozřejmně nejde to vím. Ve čtvrtek jdu na nadstandartní screening tak se trošku bojím jak to dopadne. U nás v Č.Budějovicích to stojí 1000korun. Odběry mi zatím nebrala což mi přišlo divný, ale prý záleží na doktorovi. :cc):

Ahoj. já taky nerada spim na zádech, ale teď už spát na břichu nemůžu. Vadí mi tlak na dělohu. Už u prvního dítěte jsem nato byla hodně citlivá. Takže používám ještě jeden polštář když chci ležet na břiše. lehnu si na břicho a pokrčim jednu nohu a pod břicho si dám polštář. Dá se takhle pohodlně spát až do konce těhotenství. Záleží jak máš a budeš mít velké břiško. Ke konci těhotenství totiž už nelze ani ležet na zádech-špatně se dýchá-teda já jsem to tak měla.

Ahojky, já jsem zítra ve 40 tt a na břichu ležím v podstatě pořád :-) Mám akorát podloženou nohu druhou dekou a je to v pohodě :-) Nemyslím si, že by to mimču nějak vadilo, dalo by mi to určitě znát :-) Vím například, že se mu moc nelíbí, když ležím na pravém boku..To mě vždycky nenechá usnout :-D

In reply to by schatzeli

Ahoj moje doktorka je na Máji a ta mě posílá do Metropolu k dok. Pechovi. Tvrdila mi že ten nadstandart tu dělají jen dva on a asi v nemocnici nebo na poliklinice to přesně nevím. Moje doktorka ten ultrazvuk nabízí každý nový mamině. Ty jsi v jakém týdnu? Jde to jen prý do 13tt. :dance:

dokud to šlo, i dnes ve 28 tt ležím na břichu tak na polo, prostě kam to jde. Nemyslím, že by to miminku ubližovalo. To bychom zřejmě dávno vymřeli :///: Má se tam jako v peřince!
Důležité je VŮBEC spát a odpočívat!!! :'zz): Tak ať se daří :k:

ahojky, já na břichu spala taky nejradši, ale jak my začaly narůstat týdny těhostenství , tak jsem měla strach abych malýmu neublížila :00: tak jsem se snažila na břichu nespat :h:

já když mi to začalo vadit,už si to moc nepamatuju,ale tipuju tak 16tejden,pak jsem si vymyslela takovou polohu,že jsem jednu nohu hodně pokrčila a spala nespala na břichoboku,spím tak doted,protože kojim a zase nemůžu na břicho kvůli nalitejm prsům :00: A to jsem byla zvyklá jenom na břiše,no zvykneš si,ke konci těhu jsem už nemohla spát ani na zádech,protože mi pak tvrdlo bříško a MUDR mi to zakázal,tak jsem spala na boku a to zase bolí kyčle...Já jsem taky z Č.B a nikdo mi nic takovýho nenabídl,tak asi fakt záleží na doktorech,držím palce,at je všechno v pořádku :one: :a:

Ahoj Anduli, já na břichu přestala spát dávno před otěhotněním právě kvůli problémům se zády, ale spousta holek má určitě spaní na břichu ráda a nechtějí se ho v těhotenství vzdávat. :) Jestli patříš mezi ně, tak na bříšku spi dokud ti to bude pohodlné. Časem přestane a budeš muset zvolit polohy na boku - a i tak mimísek pak často dá kopanečky najevo, co je pohodlné jemu a co ne. :) A až budeš v mém týdnu, tak ti třeba bolesti nedovolí jiné polohy. Tak si to zatím užívej jak je ti to nejpříjemnější. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka