uspávání

24.11.2008

uspáváte když jde vaše mimi spát a nebo je dáte do postýlky at usne samo?ja jsem si tu moji holčinu naučila na hopání a ted bych si za to naliskala,ale nemám nervi na to abych ji to odnaučila vžcky je mi jí líto jak tak plače.a ted co jí rostli zuby tak je to ješzě horší nechce mi vubec spát v postýlce je v kočárku a v noci ji musím taky houpat dřív mi usla u prsa a bylo to,ale ted ji musim houpat a je hruza.nemáte nějou radu?

ahoj já malou uspávám pořád a to už má rok, jednu dobu jsem nosila, jednou houpala v kočárku, ale teď už stačí když si s ní lehnu do postele a usne, pak ji přenesu

In reply to by Monča K.

to by mi tak nevadilo si sni lehnout do postele,aby usla,sle to už jsem taky zkoušela,ale marně a to byla dokonce rozespalá a řvala jak tur,že se to nedalo vydržet.ono by to třeba šlo vydržet,ale ja jsem slabá povaha a je to první tak ji rozmazluji u toho druhého už to tak neudělám,nebude na to čas jsem už ponaučená od nikči

Ahojky, na ruce uspavam jen pres den. Vecer po kojeni ho polozim s otevrenyma ocima do postylky. Nekdy je tak unaveny, ze usne (ale to malokdy) a jinak tak chvili knuci, nekdy vic zesili, ja ho prijdu jen upravit, dat do pusinky dudlik, prikryt a jdu zase pryc. A on se tim knucenim unavi a uspi. Az spinka tak ho jdu zas jen upravit a prikryt.

Ahojky,my jsme zezačátku taky houpali na kolenou,ale pak začala mít náladičky že ani na kolenou nechtěla usnout,tak jsme jí položili do postýlky..dali jí dudlík,a to jí uspalo..taky párkrát zkoušela to že ho pořád vyplivávala aby jsme k ní chodili,což jsme taky párkrát udělali, pak ale když to trvalo už dýl jsme jí ho prostě vzali protože jsme se báli aby si na něj nelehla a my nemuseli pořád chodit kontrolovat jestli nebrečí právě kvůli tomu..za pár týdnů,asi za 2 nebo tři se to naučila a ted usíná do 5minut..taky krmím UM a malý jsou 3 měsíce..

Ahoj, já mám s usínáním naší Julči taky problémy. V noci spí zásadně s náma v posteli a usíná u prsa ( usne do čtvrt hodiny), protože postýlku na noc zásadně odmítá a přes den když jí tam dám vytuhlou (usne u kojení), tak někdy spí 3 hodiny v kuse a někdy se po pěti minutách probouzí a spustí kravál, co jsme si to vůbec dovolili jí tam položit. No a dneska jsem jí tam dopoledne šoupla probuzenou, ale ospalou a ona ani nezakňourala a usnula jak špalek a spí už dvě hodiny. Ale když mi někdo poradí zaručenej recept, jak jí na postýlku naučit, budu vděčná.

dát do postýlky jsem neúspěšně taky zkoušela ale marně naše Nikuša usne jedině pi pohupování na míči s prsem v papuli :00: takynemám nervy odnaučovat jí to když jsem to zkoušela týden jsme skoro nespaly.A spí s náma v posteli v postýlce se budí cca co půl hodiny.
jediná rada asi je pro silné povahy vydržet a odnaučit :(

jo uspávání na ruce to znám měli jsme to takhle za začátku jak se malá narodila kojily jsme 14 dní a pak jsme šly na umělou stravu no a malá začala mít koliky a nic jíného mi nezbývalo než chovat a nebo houpat v kočáře.Bylo to hrozné až jsem to nevyržela a dala jsem malou do postýlky pár dní si pobrečela a teď už mi spí v postýlce přes noc sama.Vždycky jsem u ní dokud neusne zaspívám jí chvilinku si v postýlce pohraje a spinká.Někdy se stane, že ještě trochu zakňourá a spí.Jde to opravdu o trpělivost.Já vím lehce se to mluví.Mě také trápilo,když brečela, ale překonali jsme to a teď hezky spinká.Pevné nervy a držím palečky ať brzy spinkáte samy. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka