Hanba by mě fackovala

24.11.2008

Ahojky, tohle musím napsat, jsem fakt nas.... Nejde mi ani tak o peníze(i když na mateřský je jich přeci jen méně) ale o princip. Tak jsem si na MMB objdenala vánpční čepičku pro malého, za 79,-(ale já ji vydražila za 89,-) že ji má pani za 79,- na MMB jsem zjistila až posléze. Dnes mi dorazila :spid: , hrůza, přesně taková jako mají v jistku za 25,- Kč, já za ní dala i spoštovným 131,- Kč(jsem kráva), za tu cenu bych čekala jinou kvalitu, no jo, nechala jsem se napálit, ještě k tomu si účtovala poštovný o 8 větší než uvedla, jak jsem říkala nejde mi o ty peníze, v životě člověk přijde o víc ale o princip, já mám na MMB taky věci, ale za tohle by mě HANBA FACKOVALA. :n:

ahojky, to je fakt děs, co se to děje.. abysme začly tisknout ty peníze, co? mě vyšla áďovo čapka na 225,- kč, ale jsem spokojená..

Já teda na mmb nenakupuju, párkrát jsem to tam prohlížela a musím říct, že na takovýhle věcí co stojí pakatel a oni to tam prodávají za x násobně víc jsem narazila pokaždé. Třeba minule jsem kupovala pleny a k tomu mi zdarma dali tašku. Tu na mmb prodávala paní za 200kč, příjde mi to hodně hnusný, když se někdo snaží vydělat na dětech a maminkách, který mají co dělat vyjít do příští mateřské a z toho důvodu jsou mi tyhle stránky nesympatický.

tak já měla vždy na mimibazaru dobré zkušenosti s věcma pro děti, ale v pátek mi přišla mikča (abercrombie)kterou jsem si objednala pro sebe za cenu 1560,- opravdu vypadala nádherně na obrázku, ale byla jsem strašně zklamaná, přijde mi jako ze stánku, fakt hrůza. Už jsem se poučila, pro sebe už nic nikdy. Chtěla jsem si udělat radost a spíš jsem se strašně zklamala. A to jsem taky na MD takže peněz není nikdy dost. To mám opravdu pro příště. Sobě už nikdy nic. Ale s věcma pro děti jsem nikdy problém fakt neměla

In reply to by VeronikaH

No to mi ani neříkej, já už více jak 14 dní čekám na bundu od stejné fi, vyšla mě na 2100,. Kč tak jestli bude hrozná tak se jdu rovnou ..... :00:

In reply to by sarah.27

no tak doufám, že nebudeš zklamaná. Já se také moc těšila, na fotkách ty věci vypadají nádherně, ale fakt mě to za ty hrozný peníze moc zklamalo. Až ti dorazí tak písni jaká je bundička. Držím palečky, aby jsi byla spokojená :a:

ahojky, tak to jsme objednávaly u stejné paní. Mně taky dorazila dnes. Já ji mam za 121.- je z MMB, ale taky jsem na ni přihodila na mimiaukci na 109.- a pak zjistila že je má i na mMB, tak ji objednala tam. ALe teď se podrž, mně paní psala, že jsem přihodila na 109 a jestli ji chci, tak miji za tu cenu prodá. Někdo ji vyhrál totiž za 129. Tak jsemji napsaa, že už ji mam od ní objednanoiu za 79.- Dobrý ne? A jestli ji mají někde za 25 mi ani neříkej. Já sikoupila ještě v Tescu za 65, krásně jemnoučká.

Nojo, některé maminky si do hu.y nevidí... S tím nic nenaděláš. Koukala jsem, že tam maminky prodávají třeba úplně nová bodýčka za daleko větší peníze než ta stejná, která koupíš u vietnamců za polovinu.... Ale hold, záleží na nás, na kupujících, jestli koupíme nebo ne. Příště musíš opatrněji ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka