zdravíčko :-)

24.11.2008

Jak se máte? jaká byla neděle? U nás docela bojovka. Tchánstvo mělo přijet. A tak jsme je pozvali na oběd. Mára se chystal, že udělá ryby. Dělá je fakt výborný. No a tak v sobotu nakoupil..., a....... nepřijeli, páč padal sníh. A tak se stalo 100km mezi Prahou a námi nepřekonatelným problémem. A výsledek: Mára smutnej, nasranej... a plnej mrazák ryb ( my měli koupený, ale na tenhle oběd potřeboval Marek jiný, tak koupil ty jiný a pro jistotu 2 kila, aby bylo dost)
A prý přijedou 13. prosince. Tak předpokládám, že teď sníh je a v prosinci nebude. A taky nebude žádný problém vyjet z Prahy ven ( kvůli sněhu) Jen dodám, že jsme je nelákali. Sami se v týdnu ptali, jestli můžou přijet.
Nějak tomu sněhu nevěřím a asi bych nesla líp, kdby řekli, že se jim nechtělo.

In reply to by terinka

Ahoj Terinko, děkuju :-)
No co dodat... oni jsou fajn. Jezdí každé 3 týdny, všem dětem pořád něco vozí.. hrozně si užívají, že jsou babka s dědouchem... Jsme v kontaktu přes skype každý den. V podstatě bych za to měla být šťastná. Vzali i moje holky, jako by byly jejich vlastní. Ale fakt si cením upřímnosti. Nechci aby něco dělali, že se to musí, nebo že se chtějí předvést jako vzorňáci. A pak se vymlouvali jak malé děti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky