Jak dlouho se da tohle vydrzet???????

24.11.2008

Holky dobre ranko a troubim na poplach!!!!! Ja uz se z tech zoubku asi brzo zcvoknu.Dalsi temer probdena noc.Uz jsem se bavila i s manzelem,ze je snad lepsi nespat vubec nez 4x 2o minut a pak vzdy nahoru,utesovat,uspavat a tak porad dokola.Uz fakt nemuzu,nejhorsi je,ze uz nevim jak mam fungovat pres den a starat se o maleho,kdyz iz skoro ani nevidim,nikoho nemam,kdo by mi pomohl,manzel odchazii za chvili do prace a vraci se pozde az kdyz se malej koupe a do te doby si musim poradit sama.Ja uz jsem ale uplne vyflusana,vcera na me v noci padñla desna depka a brecela jsem,ze to uz nezvladam,ach jo.

Ahojky Simiku, vím moc dobře jak se cítíš......my už takhle bojujem 9.měsíců,ale je pravda, že se teď spánek trošku upravil :dance: Taky mi tady nemá kdo pomoct, manžel pořád v práci,moje mamka si pro Míšu za celou dobu byla jen 3x a manželova maminka, která by mi pomohla je 200km daleko :r: Njn, nemáme to lehké, ale jsme ženský a vydržíme hodně :w: Můj bratr,když to vidí, tak říká, že nechce mimi a už pochopil, proč ženský po porodu tak zestárnou, když se pořádně nevyspí :n: Taky nám rostou zoubky, už se mu dásinka otevírá, ale zoubek né a né vylézt ven, tak je taky mrzutý a plačtivý :r:

Ahoj Simi. Já ti moc dobře rozumím. Mikuláš se nám od 4. měsíce rozhodl v noci se budit minimálně 5x! Přes den spí už jen 2x nebo 3x po půl hodině, chodí spát nejdřív v 9 večer a to jsme rádi. Sám neusne, musím ho uspat u prsa. Taky nemám babičky nebo někoho, kdo by mi pomoh. Ale manžel se snaží a pomáhá jak může. Od září spíme každej zvlášť. Manžel na rozkládacím gauči v obýváku s malým a pak ho přinese mě do ložnice. Vyspíme se tak alespoň každej trochu v kuse. Taky jak ho máme v posteli, tak k němu nemusíme vstávat. Většinou stačí ho třeba jen na chvíli vzít nebo pohladit, zabroukat mu a usne. Já mu teda většinou vrazím prso. Není to pořád ideální, ale určitě lepší než před tím. To už se nedalo zvládat. Teď jsme se ještě rozhodli, že vemem paní na hlídání a pomoc v domácnosti na 3 dny v týdnu na 3h. Nastupuje 1.12., tak jsem zvědavá. Je to s těma dětma boj. Já taky vždycky závidím maminám, co jim děcka spí od 7 do 7 a přes den 4 h.!!!!!Buďme ale rády, že máme šikovné, zdravé děti!!!! Tak moc přeju, ať se to zlepší!!!!!!!!

Ahojik Simi... ty probdeny noci to je des.. me se teda prca takhle nebudi ale kdyz se nabasti tak usne hned ale ja treba cucim dalsi 2 hodiny nez zaberu... a to stim manzelem..ted to bude odeme asi moc hnusny .. i tak ti aspon pomuze... aspon na chcilu..ale maminky co maj jen prcka tak ti souna to uplne sami a to i vecer.... a take to vzladaj! takze hlavu vzhuru! jinak se domluv s manzelem az nebude v praci treba vikend tak at vene prcka ven a ty se doma prospi.. kasli na uklid jkasli na vareni - radsi si obednej pizzu a odpocin si :)

A prosim te, jak jsi poznala, ze se jdna o zoubky?Ja totiz mam taky tedka probdene noci.Pres den jsem jak chodici mrtvola a naprosto vycerpana, spanek stejny jako u vas :-( Kristynka se teda vzdycky k ranu nejak vic budila,ale 17.11.jsme zacali zavadet pevnou stravu a na noc ji davat nutrilon. Po krmeni se vzbudila az po sesti hodinach a pak jsem kojila uz jen jednou v noci. Jenze po ctyrech dnech krasnych noci se zacalaa pravidelne budit mezi 22-23 a to ji neutisilo nic jen moje prso, kdysi pomahal aspon dudlik ci pohoupani. No a takhle se to tahne pak az do rana akorat s pul az hodinovejma intervalama. jsem z toho vypsychla. jak poznam, ze jsou to zoubky? muze ot byt neco jineho????Zatim mame porad bezzuby usmev......ale musim rict, ze zase pres den je strasne klidna a usmevava, tak si zas rikam, ze kdyby to byly zoubky, ze by snad brecela i pres den.......

Simíku, vím jak ti je....taky jsem si s dětma zažívala něco podobného, byla jsem úpně vyřízená, nic mě nezajmalo, spala jsem skoro pořád - každou chvilku co byly děti v klidu jsem hodila mikrouše....spala jsem pomalu i u koupání, ale zvladla jsem to.
Přeju ti ať je brzy klid a drž se, posílám ti strašně moc síly, zvládneš to :k: :k: :k: :k:

Tak to jsme na tom skoro podobe.Moje mala sice usne hned ale budi se pomerne casto a place.Zoubek ale neni to hlavni.Zoubek uz vyrasil ale stava se pravidlem ze k zoubku dostene nejakyho bacila a pak si uzivam.Uz sestej den nechce jist a pit mliko.Jidlo je velkym bojem a brecime u toho obe.

Ahojky!!!! :D
Vydrž,vydrž,vydrž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h: :h:
Mám to doma taky tak,plus 3,5 letou
rozumbradu,která ani v té pidi chvilce,která
se přes den zamane a malej usne,mě nenechá
napokoji. ://: Natož,abych jí přemluvila aspoň k
půlhodinovému spánku. :'zz):
Ale vím,že to všechno tak rychle uteče a z miminka
je najednou taková samostatná holka,že se snažím si
to užít!!!Tak i když to zní jak blbost,zkus to taky!!! :h:
My do toho máme ještě rýmu,takže odsávám nastřídačku
obě děti,a chovám a nosím a chovám a nosím!!!! :?
Záda mám jak stará bába... :-/)
Posílám sílu,mějte se a ať je brzy lííííííííííííííííííp!!!! :k: :k: :k:
PA PA PA PA !!!! :a: :a:

In reply to by mona80

tyyyy jooo,tak to jsi mi promluvila z duše,Moni.... Taky nás trápí zuby a věčnej kašel,někdy se mi malá vzbudí 5x za noc (to je pohoda) a někdy třeba desetkrát. A k tomu mám taky stejně starou "pomocnici"jako ty.Po probděné noci musím obě holčičky obléct a šupajdit v mrazíku do školky,to jsem pak svěží jak nikdy :) . Já mám kolem sebe spoustu lidí,kteří by se přetrhli,aby pomohli :) ,ale já nedááám. Už ze zkušenosti se starší dcerkou vím,jak rychle ten miminkovský věk uteče.... a pak se člověk v noci zase budí (aniž by musel) a nostalgicky vzpomíná na časy,kdy ho miminečko potřebovalo,kdy se chtělo v noci chovat a šmajchlovat....A už se to nikdy nevrátí. Sakra! Teď jsem musela zamáčknout slzu.

In reply to by Mermaid

Ahojky!!!! :D
Přesně,dyť víš jaký to je... :h: :h: :h:
My si prohlížíme fotky,bylo to nedávno co sem
měla břicho a čekala jaká ta naše dračice bude!! :girl:
A oni už jí budou čtyři roky!! :||):
Zlobí,všude se plete,chce aby se člověk věnoval jí
a do toho zas fňukáruje ten prcek!Ale uteče to tak,že
budem vzpomínat... :h: :h:
Takže opravdu chovám,tahám,vozím i kdyby trakaře
padaly a užívám si to!!!!!!!! :!k: :!k:
Už jen to jak dudlá dudlík a sleduje nás,je tak srandovní
a miminkovský,že je to nádhera!!! :cc):
Je to fajn,užívej vše hezký....posíláme pusinky... :h: :k:
pa pa Monča+Štěpa+Milánek :a:

In reply to by mona80

ahojky, je to hezký vědět,že existuje nějaká spřízněná duše,která to cítí jako já :one: . Okolí se na mne často dívá,jako že jsem nenormální,že nikam nechodím "za zábavou" a věnuju se jen dětem,nepůjčuju babičkám,atd..... Tak teď vidím,že asi nejsem nenormální :j) a nebo to znamená,že jsme nenormální dvě :°: -ale i to je útěcha :ww: .Jinak mojí starší dcerce je taky 3,5 roku,taky na sebe neustále upoutává pozornost a když se jí to nedaří normálně,tak se jí to zaručeně daří zlobením,drzostí a provokováním....ale je to můj miláček :c: .Hezký den holky a kloučku.

No a co s tím?NIC!To se musí vydržet,bohužel.Nebo nepůjdete k dr?Ty musíš být odpočatá,je to záhul,s miminkem!Držím pěsti!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka