Co na Vánoce pro 3 měs. miminko???

24.11.2008

Ahoj poraďte co na Vánoce pro 3 měs. miminko.S čím si tak vaše děti nejvíc hrajou?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak malému miminku je to úplně jedno, že jsou nějaké vánoce. Neřešila bych to. Malému bude 7 měsíců a myslím, že pro něj bude největší zážitek stromeček. S dárkem pro něj to tedy nijak hrotit nebudu. :-)

In reply to by JaninkaU.

Aha, tak to jsem přehlídla. Ze zkušenosti vím, že pro tříměsíční mimi jsou nejlepší plyšáci. Dělají i plyšová chrastítka....Náš malej totiž pořád mlel ručičkama a klasickým chrastítkama se vždycky uhodil. Kup hodně barevné a taky je dobrá ta spirála na postýlku, taky plyšová. ;-)

to malý miminko to stejně nebude moc vnímat.. nám bude na vánoce něco málo přes 6 měsíců a dostane pár hraček a pak takový praktický věci - aby pod stromečkem něco bylo :s:

In reply to by JaninkaU.

néé, to já nemyslela, že by neměl dostat hračky, to samozřejmě ano, ale že je mu v podstatě jedno, jestli co tam bude mít. To je jasný. Já jsem třeba projela pár katalogu a vybírala i podle toho, co tam psali od kolika to je let. A taky co ještě nemá... třeba lehátko pro mimi, nebo tu hrací dečku s hrazdičkou, chrastítka a víš co mě napadlo, jestli si to nevidlě... jsou to takový chrastící bačkůrky, to se našemu malýmu moc líbilo :wink:

ahoj, no nad tim taky porad uvazuju co ji koupim, zatim ji bavi asi nejvic chrastitka, takove ty hraci hracky moc ne, ale mame toho takove spousty ze opravduj nevim a chodim po obchodech a necham to nahode, co mne zaujme

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka