Jsem těhotná?

23.11.2008

Ahoj,
jsem tu nová, i když tyto stránky již delší čas pročítám přihlásila jsem se až teď, když jsme začali pracovat na mimískovi. A mám hned dotaz je to divné, ale ihned po MS jsme začali pracovat na mimískovi - minulou sobotu a od neděle mě asi dny šíleně bolela hlava (bolívá mě běžně tak 2x za rok), také mě začal bolet podbřišek jako kdybych měla dostat MS. No zdá se mi divné že bych tak rychle otěhotněla a ještě divnější, že bych to tak rychle cítila. V úterý jsem byla na gyndě na preventivní a dr se zdálo to moje bolaví břicho divný pořád mě zkoumala - myslela jsem stejně jako ona, že mám zánět vaječníků i když ten mě tak nebolel. Nic nenašla ale utvrdila mě v tom že to je divný - nic jsem jí o tom že pracujeme neříkala - radši. No podbřišek bolí stále a to docela dost a není mi vůbec dobře po ránu když vidím jídlo tak to je vůbec legrace. Nemůže to být ev. slepák? ale ten asi nebolí v podbřišku nejprve mě bolelo uprostřed teď už mě bolí celý navíc se mi nafouklo břicho. O¨bvykle jsem "plochá" a teď mám teda pěknýho pupíka.Poraďte prosím

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jooo tak to ví jen Pánbůh... ale držím palce, aby jo. Je fakt, že od doby, co se snažíme (4.měsíce) mě bolí břicho od ovu do MS, psychika je šílená čarodějka, aby do toho husa kopla. Hodně štěstí! :k:

že jsi těhotná určitě možné je, ale měla by jsi určitě tuhle svou myšlenku doktorce říct, protože bolesti v podbřišku nejsou normální ani v těhotenství a hlavně jestli těhotná nejsi tak to bude něco jiného a to bys měla začít řešit co nejdřív. Plodné dny bývají kolem 14 dne cyklu a jestli se snažíte 2 týdny od MS tak jsi klidně už mohla otěhotnět :one:

:) Ahoj,já tu jsem taky nová už druhý týden,jsem tady stále je to jako droga a holky jsou báječný :one: Já jsem snažilka,snažíme se o mimíska 3 měsíc,koncem měsíce to mám dostat ,tak uvidíme jestli se zadařilo nebo ne,zatim se na to nějak nevážu,ale holky co tady píšou,že jsou těhotné tak je bolí v podbřišku.Tak se Vám to možná povedlo,přeji hodně štšstíčka a držim palečky a vítám Tě tady..........měj se krásně :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka