depka

17.11.2008

Ahoj holky,nevím kam a komu napsat tak se jdu vypsat sem.
Několikrát jsem si tady s nějakou z Vás dopisovala,takže tu nejsem nová jen sem nechodím často.
Mám depku,nechci se mě žít nechci prostě nic. V březnu jsme s manželem měli pár pokusů o miminko,ale bohužel se zjistilo,že manžel nemůže mít normální cestou děti. Spermie se nedostane do vajíčka a proto pomůže jen IVF. Podstoupila jsem laparoskopii v září a všechcny testy a jsem zdravá. Měsíc po laparce jsem začala stimulaci na IVF. Hlavou se mě honilo všechno možný dokonce i to jestli dítě chci s manželem, miluji ho? a dalších milion věcí. Na IVF jsem šla docela vystrašená a na transfer jsem se dokonce nechala uspat jako největší posera. Nevěřila jsem ,že to vyjde a nevyšlo. Přestože jsem měla krásná vajíčka ,krásnou dělohu a vše bylo jak má a možná i lepší. Doktor ani nedofoufal ,že to nevyjde,ale nevyšlo. takže jsem od prvního dne začala přípravu na KET. Měla jsem 3 zamražená embryjka. Přežilo jen jedno. Na KET jsem šla do Brna za super doktorem. Bya jsem štastná a věřila ,že to vyjde,byla jsem si jistá,že to jedno co přežilo je moje miminko ,které opravdu moc chci a ty slzy co jsem vybrečela po prvním neůspěšném IVF mě ujistily ,že dítě opravdu chci. KET proběhl super,uspat jsem se nenechala, necítila jsem vůůůůbec nic. Po KET mě Dr ukázal pomocí ultrazvuku malou tečku co mám v sobě a opravdu jsem věřila,že ta tečka už jen poroste. 3den po KET jsem začala mít bolesti v zádech a radovala se ,že to vyšlo,že se malinký zahnízduje.5-6 den jsem malilinko zašpinla a to už jsem se opravdu radovala,že to vyšlo.Bohužel dnes 11 den po KET a 28 den cyklu jsem si vatovou tyčinkou objevila,že začíná menstruace a těhotenský test to jen potvrdil.
Najednou je mě hrozně. Nenávidím manžela. Vlatně nechci clapa ani vidět. Nevím co mám dělat. Zítra se na prohlídce u Dr asi složím.Je mě 30 a bojím se ,že vlastní dítě nikdy mít nebudu.
Už nevím jak dál,protože tyhle marné pokusy o dítě končí hrozně. Přestala jsem se bavit s kamarádka co jsem poznala tady na těchto stránkách,nedokázala jsem se s nima bavit na téma dítě nebo těhotenství. Od mažela jsem se vzdálila a nechci s ním mluvit. Kamáradka co ví ,že jsem byla na KET a IVF tak se mě určitě začne ptát co a jak,ale já nemám sílu jí ani odpovědět na email. Prominte ,že tady takhle píšu,ale je mě hrozně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka