Kojení-čokoláda

23.11.2008

Ahoj kočenky při neděli,
chtěla jsem se zeptat zda to máte některá stejně s chutí na čokoládu jako já. Já plně kojím a mám na ní pořád hroznou chuť,musim si dát každý den (no tak nemusim,ale chci :!k: ),vživotě jsem nesnědla tolik čokolády co teď,co mám Domíska. U Fíly jsem to myslim neměla,nebo nepamatuju. Vadí to nějak mimískovi? Nesnim teda celou tabulku na posezení ( a že to umim :a\|: :qu: :\x: :!k: :hu: ),ale na chuť opravdu každej den kousek.
Děkuji Gabča,Filípek,Domčulka

Jejda,Gábi,taky kojím a kdybych večer neměla Gejšu,12-15 čtverečků,umíráááááááááááááááááááááááááááááááám :\x:
Bez ní bych ani třeba....neumyla okna :dance: ;)

In reply to by Bestyjka.

Tyo Gábi,že ty to nějak znáš ;) ;) ;) ;) ;) ;) No jo,odhalilas mě....má ale 18 čtverečků :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: Za chvíli se na ni chystám...to je jedna ze světlých chvilek dne :a\|: :a\|: :a\|: :\x: :\x: :\x:

Ta je tak krásná :h: :h: :h: Oči mám jak korálky :k:
Jinak já se v šestinedělí hodně omezovala, ale čokoládku jsem si neodpustila :s: Minimálně jednu čokoládovou tyčinku jsem denně smlsla, takže s chutí do toho, pokud na malé nic nepozoruješ :hu:

Bestyjko,

mohla by mít leda prdíky nebo by se mohla osypat.
Já jím taky čokoládku a nic se nám nestalo a to ji jím snad na kila:-) nejraději mám mléčnou milku:-)

Jéé Gabčo :a: :a: ,ta ma tak roztomilý kukuč :girl: !!!Ale vyrostla hodne-si ji pamatuju jak byla malinka..Tak hodne zdravii a at dobre papa a roste!!Jo a stou čokoladou-ja bych ji zrala po kilech-minuly tyden sem se neudrzela a sezrala sem celou studentskou pecet. :hu: Mela jsem vycitky ://: ale malej nic,ale priste budu opatrnejsi :\x: :a\|: Lucka a Davídek

Já myslím, že všeho s mírou, takže neva. Já jsem se tím taky pořád cpala. Dominička je nádherná, moc se vám povedla.

In reply to by Bestyjka.

Ani nemluv, Sabka mi dává zabrat. Ona je snad hyperaktivní či co. :s: :00: Fakt nevím kde udělali při početí soudruzi z NDR chybu. :? :!k: Se synem jsem takovej frkot neměla. Stihnu sem každý den napsat jen pár komentářů, blogy vůbec nehrozí. Malá PC nesnáší, jedině, když ji na něm nechám dělat.

In reply to by Katka77.

:!k: :!k: :!k: . No já nemít Fílu u babičky,tak bych tu taky nekrafala, to víš dvě děti a necelý tříroční odstup,fakt jedno dítě,žádný dítě a to to v žádným případě neschazuju. Taky se fakt nenudim,sem kolikrát ráda,že sežeru tu čokoládu :!k: .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Macík

:§) :!k: :!k: teď jsem byla s dětma venku a to je teda taky zážitek nabalit malého,malou,sebe,slézt dvě patra bez výtahu a pak po zledovatělých schodech ještě ven :spid: .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ani nemluvím... Tobiáš se naštěstí už celkem obleče sám, ale musím ho kontrolovat, aby si neoblékl věci obráceně a pomáhám mu se zapínáním. Máme to na etapy :00: , aby se nikdo nezapotil než jdeme ven. Rozárku dooblékávám až na konec a pak jde rovnou do kočárku. No je to hrůza, není to jak v létě - triko, kraťásky, sandálky a jde se :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky