ach jo

23.11.2008

tak co holky? u nas ja hnus.....dneska asi zase nepujdem s Rozi ven... trochu kucka a nechcu to zbytecne drazdit... navic sme vymysleli ze v to snehu prdim na kocarek a budem jezdit na???SANICH! takovy ta stary komunisticky s tim operatkem(asi vite)... no jen problem je takovej ze musime sehnat to operatku..prej ho segra videla v baumaxu... takze problem vyresen jen to koupit.... :D pak vyrobime popruhy aby neupadla kdyby neco a je to :D prej mama s nama taky tak drandila :D

my ho máme taky koupily sme ho v intersparu asi za 200
a nekucká ti ze suchýho vzduchu ja byla ted u babičky a ta topila kvuli maly jako magor a ona mi z toho suchyho tepla taky kuckala

já mám teda sníh ráda ale 2krát už jsem odhrabávala auto a už mě to nějak přestává bavit :spid:

Ahoj holky, u nás chumelilo celou noc, pak se to zmírnilo a teď začlo zase chumelit naplno, ani nemáme odhrnutý chodníky, technický služby na to kašlou :spid: komu by se chtělo makat v neděli, že jo... ale včera jsem byla hotová a zůstaly jsme doma, tak dnes musíme... moc se mi nechce, ale nabalím sebe a dítě a hurá ven :/;x:

ahojte bambulky, my tu mame tak pul metru snehu a furt snezi, ale me se to libi :) je to zajimavy, hold hory se nezaprou :a:

Čauky, tak já už mám dopolední procházku v tom hnusu za sebou. přišla jsem jak sněhulák a malá mi v kočárku hodinu spala :00: Normálně spí tak 20 min. :s: Na sáních jsme byli včera, ale byla hrozná chumelenice, tak jsme byly za chvilku doma :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka