Plynova trouba

23.11.2008

Holky kdo mate doma plynovou troubu, potrebuji pomoct. Porad mi ze spoda vse pripaluje. Co mam delat?

Ahoj, my jí máme taky a taky mám všechno zespoda připálený :( navíc ta stará hilzna peče z jedný strany míň, tak to musím otáčet... takže vzít krumpáč a rozbít :one: My bydlíme v podnájmu, tak nemůžu, ale řekla jsem tomu mýmu chlapovi, že dokud mi nekoupí kombinovanou (dole elektriku, nahoře plyn) budu péct jedině maso... tuhle bych šoupla do sklepa a s novou se pak odstěhovala... ale zatím se nic neděje, tak nepeču kromě masa nic... a pěkně mě to štve, mám sladké ráda a občas bych si dala.... a vánoční cukroví budeme mít trapně kupovaný :00:

Vyhodit a koupit elektrickou :s: Já do spod dávala složenej alobal, třeba i víc vrstev. Ale dost lidí si tam dává i střešní tašky.

Jeee, my jsme v podnájmu, je tu plynová trouba a sporák a nejraději bych na tu troubu vzala kladivo a rozmlátila to. :s: :spid: Navíc je to nějaký levný krám, tak se kolikrát bojím, aby ten plyn nezůstal utíkat nebo se něco nestalo. :00:

já mám zase tu mřížku na kterou dávám maso péct obalenou v takovém zajímavém alobale, a to se nepřipaluje :n: :one: mám to tam taky dané kvůli tomu, tak se na to někde zeptej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka