HAJIIII a co na chrapot u ditete?

22.11.2008

tak az ted mala usla... podotykam ze hajala prez den jen jednou a to od pul 11 do 12 30!!! ani se nenavecerela jak byla unavena... rovnou z vany do postylky a hajiii... no ja si tu dam s vami kafco a a pujdu taky hajat... zachilu se asi stejne probudi na mliko... jinak asi bude beruska nemocna..celkem zacala chraptit a obcas pokuckavat..teplotku ale nema ... co bych mohla dat na ten chrapot?? hned k dr se mi nechce letet jako hystericka matka...

AAAahhhooooj holkiiiiiiiiii :a: :a: tak vám gratuluji ke stání, to je Rozinka šikulka, bacha aby ti neutekla :girl: no a na fotky jsem taky teď koukala, a máš to pěkný, sluší ti to :one: Jinak co na chrapot netuším, tak zkus k doktorce jen zavolat, my máme třeba doma bezinkovou šťávu, tak mu občas lžičku strčím, když pokuckává :c: náš mladej spal celou cestu z moravy, a teď je vzhůru, přijeli jsme v 18h, tak jsem zvědavá v kolik dneska zalehne, já bych šla hned :'zz): :'zz):

In reply to by Johanka a Rozinka

jojo, jitrocelovej sirupík sem taky jedla, ten by mohl být v pohodě, a je i dobrej. A v lékárně ti určo poradí, kolikrát je to lepší zajít rovnou tam než to brát přes doktory :00: Malej už tam dělá auauauamamamaaaam tak to už bude za chvilku jasný, vypukne pohotovost a spát :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka