Ahoojky Děvčátka!!Tak ta moje nepozornost, zatím žádné následky nemá

22.11.2008

... ;) , snad to už tak bude a já už nikdy nenechám Majdinku samotnou, ani na vteřinu.... :n: .U nás je sněhu... :dance: , ráno jsme koukaly s Majdinkou jak sněží a byla z toho pěkně vykulená.... :c: .

u nas je taky poradna nadilka,ale zacina to tat.Terezka uz letela prohrnovat a stavet smehulaka :) .......nejakou dobu sem tu nebyla,copak se stalo Majdince?

In reply to by mamáček

Tady sněželo včera v noci a ted přestalo, Majdinka ještě sněhuláka stavět nebude, ale příští rok už třeba jo... :) .Včera mi spadla z gauče v obýváku... :( . Plakala, ale po chvilce nošení přestala a pak už se smála a chovala se normálně, tak snad to nic nebylo, ale byla to hrozná chvilka... :r: .

In reply to by Danka

aha,neboj sou to gumačci :s: ale presne vim jak ti bylo.Peta mi takle hodil premet z postele na dlazbu.Chytla sem ho jeste v letu za nohu,takze si nastesti do kebule nedal,ale i tak sem z toho byla pekne vydesena...
Jojo sou to rychlici,nez se clovek nadechne sou fuc...
no tak hlavne,ze je Majdi v pohode :h: :k:

In reply to by Danka

Ahojdá Daní, my taky huhulála zatím stavět ještě nebudem :a: A co se týče toho pádu, neboj, oni jsou fakt gumový, mě takle sjela z přebalováku a z postele a to by se ve mě krve nedořezal :O , jelikož ten přebalovák je docela vysoko na rozdíl od postele...no a teď vidíš jak to s ní vypadá, lítá jak čert!!! Možná spadla na tu hlavu nějak špatně :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky