holky co na miminko na sebe vtom mrazu dneska?

22.11.2008

Holky tak u nás je kolem nuly a nevím když se vyjasní a budu chtít s malým ven, co mu vše obléct :? mám fusak s umělou kožešinkou a kombinézku jak takovou jako šusťákovou a taky mám kombinézku takovou filcovo huňatou a nevím kterou pod fusak ještě dát a hlavně co pod kombinézku ještě obléct?

Nakonec jsem dala dle vás punčocháčky,body sdlouhým rukávkem, semišovej teplej overálek a kombinézku a teplou čepici , rukavice nemám tak jsem mu ty dlouhý rukávy nechala vytáhlý přes dlaně a narvala mu je i když s bojem do pytle :s: a bylo mu teploučko,zato mě né málem mě to odfouklo a udělaly se mi omrzliny na rukách protože já chytrá si nevzala ani rukavice :00: jerabina

In reply to by Jerabina 30

Aha... tak to jsme zapomněly napsat, že mamince taky čepici a rukavice... ale hlavně, že mimískovi bylo teploučko... u nás tu naštěstí nefouká, sněhu je venku tak deset patnáct čísel, a dokonce doteď svítilo sluníčko... no ale my se chystáme ven, tak zalezlo... potvora... taky mohlo počkat až se najíme a nakojíme... :a:

ahoj Jeřabinko, taky nás čeká výlet do zasněžených ulic (a že se mi chce, lomcuje se mnou viróza, toník se ještě drží, ale asi ne na dlouho....jenže včera jsme venku nebyli, tak dneska aspoň na hodinku musíme vyrazit). a protože mám doma zmrzlíka (je to neskutečný, ale to moje dítě má furt ledový nohy a ruce), tak na něj navlíknu:
ponožky, punčocháče, bodýčko s dlouhym, zateplený gatě, mikinu, možná ještě teplý fusekle, bundu (je taková lehčí, fleesová), čepici a šup s ním do fusaku. a pro jistotu ještě vezmu deku, kdyby na něj foukalo.no a máznu ksichtík. jo a nesmím zapomenout na rukavice, protože to moje robátko přece nebude mít schovaný ruce, že

Já ho už oblékám do vyteplené kombinézky, body dl. rukáv, mikina, punčochy, teplé ponožky, botky, teplá čepice, rukavice, ale ty moc nepoužíváme, máme schované ručky pod dekou, a šála!!!! Ale dnes s ním ven nejdu je tam fujavec, aodlítly bychom i s kočárkem.

Já mám kombinézku takovou sametovou s ouškama jak medvídek a je lehce zateplená, a pod ni dávám bodýčko s krátkým rukávem, punčocháčky a mikinku, no a hlavně rukavičky... a čepičku pod kapucí máme jen takovou bavlněnou, ale dvojitou... když jsem jí dala teplou, tak měla zpocenou hlavičku, tak to bude až do větších mrazů... a fusak... a já na něho dávám ještě deku...
Myslím, že ty kombinézky budou asi stejně teplé, ne? Já bych asi dala tu filcovou huňatou :-)

Všechno... :s:!!! To je hrůza to počasí. Jenže mi s prckem asi budeme muset jít ven, i kdyby trakaře padaly, protože teď má zase supr nespavý období a jediný, kde přes den usne, je kočárek :/;x: . A co teda oblékknout? Bodíčko s dl.rukávem (my na to dáváme ještě jedno s krátkým) triko s dl.rukávem, punčocháčky, mikču, kaťátka (nějaký teplejší), huňatý ponožtičky - teď dáváme i dvoje, protože žádné vhodné "botky" pro 5měsíční mimi nemáme, zimní bundičku, fusak a dneska teda určitě ještě deku... a namazovat oblíčejík krémem!!! No snad to je všechno :s: já s tímhle taky vždycky bojuju - Co na sebe?!

U nás je taky 0,Natálka dnes pojede poprvé ve fusaku,jsem na ní zvědavá,jak se jí to bude líbit,a ještě bude mít zateplenou kombinézu,pod ní dupačky a punčocháče a rolák,už aby bylo léto :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka