HOLKY PODÍVEJTE CO TVOŘÍM♥

22.11.2008

Je to docela mazec upravit 300 fotek, ale to stejně do týdne nestihnu :r: Teď je akce za pár kaček fotka, ale ono to dá práci :s: .....tak tady něco málo na kukačku :dance:

No Petruško to je nádherný. Máš to moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásnýýýýýýýýýýýýýý :h: :h: :h:

Paráda, já teď vytvářela něco podobného v programu Gimp - dělala jsem kalendář pro babule a děduláky k vánocům :s: už jsem to poslala k tisku, tak jsem zvědavá, kdy nám to doručí a hlavně, jak to bude vypadat :wink:

In reply to by PETRUSE333

Já ty fotky furt plánuju, už abych to taky dotáhla do konce a nechala si je vyvolat :) Nechám si je vytisknout ve FOTOSTRU a když mají tu akci, není co řešit :D . Sice jsem dostala od manžela dárek tiskarnu HP PHOTOSMART, tiskne suprově, ale draze :-/) Bože, co musí člověk vyhodit peněz za fotografický papír a barevné náplně, ufff...proto si vytisknu většinu fotek hromadně a nějaké ty povedené kousky (které taky krásně upravím :ww: ) doma, pěkně doma, v pohodlíčku, na gauči u čajíčku (u vínečka by znělo líp, ale budu muset s ním počkat, kvůli Danečkovi :\/: ). Tak ať jde práce od ruky :one:

no nádherně si hraješ :c: už se mi tu taky hromadí fotky na zpracování....a kdepak mají akci?

jéééé to je nádhera včem to tvoříš já nic takového ani nemám ale fotky potřebujeme udělat kdepak je jaká akce????? sisina a Matějíček

In reply to by PETRUSE333

asi je to stálá cena ale když napíší že je to akce tak se lidi pohrnou jo jo taky se pokusím pohrát když poradíš a poslat potřebujeme fotečky pro babičky a tak sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka