Ahojky

21.11.2008

já už se z toho počasí zbláznim :( ...u nás už od úterý fouká strašný vítr a dneska do toho začalo ještě snežit, zima je tam, že by tu nastydl i lední medvěd.....a udrž doma dvě děti, který se potřebujou vyřádit, asi už mi hrábne ://: . Kdyby aspoň nefoukal ten šílený vítr tak bych ven i šla, ale takhle???? To by odneslo i 100 tunovýho slona natož nás tři...ach jo:-(
Jo a taky jsme se zapomněla zmítit, že už mám zabalené dárečky pro Ježíška ;) ....ale mám málo papíru tak musím ještě nějakej koupit :? :///: . A co vy?Jak jste na tom s dárečkama?

Ahojky, to chnapu, ze udrzat doma deti neni lahke. Chce to vymyslet hry :s: :!k: no a darecky..tento rok asi ziadne...nadelili sme si mimi a pristi rok sa stahujeme :00: to nám staci na par rokov dopredu :s: :!k:

In reply to by janulaa

Jejky, no hlavně že už přibírá, to je důležitý :h: . to je jasný, já za děti utrácim pořád :00: , to je něco. Já jsem schopná přestat i kouřit, abych jim mohla koupit všechno :c: , ale naštěstí zase nekupuju to co si řeknou....to zas ne, bych se asi zbláznila a hlevně nějaká výchova a pořádek a pravidle být musí, ale odolávám jen stěží :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka