Dnešní noc

21.11.2008

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, začali jste přikrmovat bez toho aniž by jste se poradili s lékařem? Jde o to, že já jím antibiotika na zánět nervu, a mám pocit, že mě to připravuje o mléko, přes den je to dobré, i prsa se nalívají, ale večer je mám jak bahno, mléko tam sice je, ale berušce nestačí, včera jsem začala kojit u ordinace a skončila s menšími přestávkami o půl noci, tím že malá tak dlouho tahala, spolykala spoustu vzduchu, tak nás ještě do dvou trápily prdíky, nezabíral ani fenyklový čaj, teď ráno je to zas dobré, prsa nalitá, ale mám pocit, že se večer bude opakovat to samé, prosím poraďte :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

To je normální,že máš večer prsa vypitá...a že po kojení měla malá prdíky..to je taky běžné...porad se s lékařkou..jedna noc nic neznamená..bolelo jí bříško..jestli se ti bude budit třeba každou hodinu hlady, tak pak zvol příkrm..ale po poradě s lékařem..

Dobrýtro. Já jsem začala přikrmovat bez porady s doktorkou, protože jsem měla fakt málo mlíka, ale my jsme před tím chvíli přikrmovali i v porodnici, než jsem se mi rozjela laktace, takže jsem věděla, že malej reaguje na UM dobře. Radši se poraď.

pokud mas pocit ze pres den mas dost mlika tak po kojeni odstrikej a davej ji na noc to odstrikane... nezacinej s chemii pokud nemusis....
Davej si hodne caju pro kojici a na noc horke koupele nebo sprchy...

Jo. ja to udelala a malej ma nesnasenlivost mlika... na netu psali ze to muze byt zpusobeno prave prikrmama... radeji bych se i o znacce poradila s doktorkou...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka