bolesti břicha

20.11.2008

dobre rano , holky dnes v nocii mně vzbudila bolest břicha, ale opravdu velka bylo to v podbříšku a dost silne, ale nekrvacim nic ai nešpinim, holky mam radeji zajit k dr?mohlo se neco stat mimi?večer jsem se trochu přejedla dekuji za rady

Tak zkus zavolat jen sestřičce a zeptat se jí na to, že nevíš, jestli je to normál, a že se chceš jen zpetat... hm? Bude o Tobě do budoucna vědět a třeba Tě uklidní.

In reply to by Ivka

ja jsem chodila k dotorce ale ta mela šilenou sestru, tak jsem asi pred 3 roky odešla tady k tomu dr., a ten je perfektní a sestra taky ta když vas vidi tad vam neřekne nijak než treba dobry den Helenko, Leničko, Aničko a tak, fakt super baba.platila jsem 30 kč a ona no vidite za těch 30 č vam to stalo.je to fakt hodně o lidech a řistupu

In reply to by zahradnikula

tak to máš pravdu, dr.je super, nejlepší, jakého jsem doposud měla, ale ta sestra...první dojem tak ok, ale jakmile chceš něco víc nebo dřív než nabízí, začne být nevrlá atd. Je to asi dáno i tím, že tam mají fakt nátřesk, takže bez objednání ani omylem...a jak Ti jinak je??

ahojky, ja to mela vcera a dneska taky...a jak tady nekdo psal, tak taky v noci nechodim moc na zachod...pred tehu jsem litala jak vztekla..tak si myslim, ze je to taky tim..ale hlavne, ze se roztahuje panev...me to bolelo jako pred MS, ale pokud mas teplotu v poradku a nekrvacis, tak si myslim, ze neni duvod plasit a letet k doktorovi..ja kazdopadne nejdu...k dr vubec a kdybych sla na pohotovost, tak jsou povinni si te tam nechat na pozorovani..to mi tenkrat rekli pri potratu...ze kdyz prijdes, tak te proste domu poslat nemuzou...tak se neboj, urcite je vse ok:-)

In reply to by fazolka

no nevim...me rekl, ze ze zakona by spravne meli..jasne, ze nutit te nemuzou...ale ze kdyz prijdes s problemem, tak by si te tam meli nechat, pokud jde o tehu...ale ja fakt myslim, ze to je jen roztahovani delohy a je zbytecny litat k dr, kvuli kazdemu pichnuti...myslim si, ze zavolat staci...a kdyby uznal za vhodne, tak rekne aby prisla

In reply to by schatzeli

Mě tedy ani neřekli, že bych tam měla zůstat a to jsem krvácela, sice slabě ale krvácela. Mě také hodně ze začátku bolelo v podbřišku a je jasné, že se děloha roztahuje. No ale když chce mít jistotu, tak ať dr. navštíví.

taky jsem měla záchvaty píchání a bolení. Už jsem si tak nějak zvykla a vnímám to méně emotivně :///: Pokud by to ovšem fakt byla intenzivní a dlouhááá bolest, která neustupuje, tak se nech prohlídnout - pro jistotu. Raději nic nezanedbat. Jinak jukni semhle http://www.porodnice.cz/node/3681, je tam dost věcí vysvětleno. Uvidíš, že bolesti máme fakt všechny!!! :k: Tak ať je všicko OK!!! :a:

In reply to by fazolka

to je krasne, ja nevim mam strach opravdu to byla silna bolest, ktera mne v noci vzbudla a nejak dobu trvala, ted už to neni takove silne, hned z prace tam pojedu, doma budu tak nejak před druhou hodiou tak potom napišu, doufam že vše bude OK. Tobě přeji krasne těhulkovani. A děkuji vam všem

In reply to by zahradnikula

Teď se mi stává, že když v noci nejdu dlouho na WC, tak mě taky dost bolí v podbřišku. No ale to je jiná. Budu na tebe myslet a držet palce, ať je mimáček v pořádku a roste jak má, třeba ti udělají UTZ a uvidíš, že mimáček je zase o něco větší. Zatím ahoj :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky