Tak nevím jestli to sem patři

21.11.2008

Tak nevím jestli to sem patří, ale včera jsme byli s manželem u jedné paní je to léčitelka - přes auru. Ta mi řekla že nevidí žádný problém s tím že bych měla mít mimíska. Pak mě hladila pozádech a říkala at se nebojím, že to brzo bude. A ještě mi k tomu nezapoměla dodat že budeme mít ještě dvě děti. Tak jsem jí pěkně poděkovala. Myslíte, že se takový člověk nemůže mílit? Že má pravdu? Byli jste už některá u někoho takového?

U mé minulosti se taky nespletla vše mi řekla dokonce mi řekla že často a moc bolívá hlava a ještě ukázala na tomísto kde. No a pak že jsem byla ted nemocná s močovýma cestama. Tak jsem jen kulila oči. No a pak mi řekla, že je dcera tyran. Což mě překvapilo, ale pak jsme s manželem usoudili že ona měla vlastně pravdu. Jenže jaký má vlastně význam slovo tyran?

In reply to by Dadis

To zas já ji někdy taky neumím říct ne. Ale když je potřeba tak ji i plesknu. Ale nejhorší je že se do výchovy plete tchýně a malá na nu může řvat a ona se tomu jenom směje. Někdy bych ju za to kopla do ...

U léčitelky jsem byla asi 3x než se někam přestěhovala a úplně mě dostala, když začala hovořit o mé minulosti, věděla věci co vědět nemohla, třeba, že mi umřela máma, neřekla přesně kdy ale mezi 8-10 rokem a byla to pravda. Taky se rozbrečela, když se dostala k rozchodu s mým bývalým, jako, že jsem to špatně nesla. A když jsem se ptala na děti a partnera, tak říkala, ať jsem v klidu, že mě to všechno eště čeká:)
Já jim věřim.

já tomuhle nevěřím :n: :n: :n: :n: :n: , ale přeji hodně štěstí, at se co nejdřív zadaří. :k:

Může se mýlit, ale může se taky trefit. Mě kartářka řekla, že se přítel do října rozhodne pro snažení a bylo to tak. Řekla mi že hned otěhotním a to zatím nevyšlo. ale jedna léčitelka mi řekla ať si dám přihlášku na chemickou vyšku. Mamina mě ukecala ať to zkusím i když jsem tam nechtěla a obrečela to a nakonec měla pravdu a já jsem školu dodělala a byly to fajn roky. Takže je to člověk od člověk někdo se trefí někdo ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky