holky pomoc :(

21.11.2008

holky pomoc... ten muj cvrcek dvoumesicni se rozhodl vstavat kazdej den ve ctyri, pet rano a uz neusnout. krasne spi od osmi do tech dvou. Dam mu jidlo a usne tak na dve hodiny a pak uz vubec... az do prochazky s kocarem.... nebo usina tak na deset minut....
sem uplne hotova... jak ho naucit spat dyl????nejaky rady??? vzdycky ste mi tu moc pomohly.... napada vas neco???? vstavat ve ctyri me zabiji.... :(

tak naše Zuzanka usne tak v deset, ale baští naposledy v osm, takže se vzbudí tak v jednu na krmení, hned usne a pak se vzbudí kolem půl šesté. A pak ještě usne tak do osmi. Docela je to dobrý, až na to večerní usínání. Děsně u toho vyvádí, je vzteklá že nemůže usnout. Nevim proč. Chovám jí, houpu jí, nic nezabírá. Až se uřve, tak usne. Je to pravidlo v těch deset. Včera se povedlo o půl hodky dřív. Houpala jsem v postýlce už od osmi a pouštěla ukolébavky. Hrůza. Znáte to někdo taky? A to jí už byli tři měsíce!

In reply to by Pet

ted jsem nahodne narazila na tenhle prispevek.....ja to zanm az moc dobre....my mame fakt sileny vecery.Terinka nemuze zabrat takze kojim a kojim pak si najednou vzpomene odtrhne se od prsa a zacne rvat a rve je naprosto k neuteseni a nepomaha proste nic usne az vycerpanim.No mazec....kazdej vecr jsem uplne ko.

tak to je mi tě líto. Náš Vojta (5 týdnů) prospí celou noc. Usíná kolem 22h, pak se vzbudí ve 3h na jídlo a pak až kolem 7,30h a kolem 10h je vzhůru. Za celý den naspí tak půl hoďky (ne v kuse) a ani kočár nezabere, takže jsem sice krásně vyspaná, ale nic neudělám. Pořád se dožaduje pozornosti. Předevčírem prospal celý den, tak jsem stihla generální úklid a včera jsem si stihla akorát ostříhat nehty na jedné ruce.

je to hruza ve 4?to by me zabilo ale zase ten náš 6 týdnu.tak vstává v 8 ráno přes den usne na dvě hodky a večer usíná až v 23hodin.dřív spal přes den víc ale ted ne.a to jí po 2 hodkach v noci se mi zdá že tak 2 a pul hodky.nu ic stím neiděláme.taky se snažím ho uspat dřiv jak v 23.h.ale nene.....

taky bych potřebovala nějakou radu jak upravit spaní... :///: Malý jsou skoro 3 měsíce a je to jako záděr. Přes den je to pohodička nají se, usne tak na hodinku na dvě...pak se vzbudí nají a zase usne :'zz): ...takhle to běží od rána od šesti tak do čtyř do odpoledne, ale jak přijde brácha ze školy tak je po spaní. Takže řádí jak černá ruka minimálně do půlnoci. Snažila jsem se jí přes den vzbudit, ale je to marný ://: . I když jí vzbudim tak je do 5 minut zase tuhoň...Nehledě na to, že od devíti do půlnoci je z ní supersavec... :jawdrop: celý ty tři hodiny (popravdě s přestávkama) prokojim dokud nemá břuch úplně nacpanej, aby pak spala defacto až do rána...No a ráno zas chrupe a tak pořád dokola :cc): Slyšela jsem že ve třech měsících se to tak nějak zlomí a postupně upravuje...tak jsem zvědavá co bude za těch 14 dní :? Taky jsem už vcelku unavená, přes den stihnu něco udělat a pak jsem večer jak praštěná baseballkou a ono "to" prostě spát nebude. Na hlavě mi pomalu kvete květák... :!k:

spi ti od osmi do dvou? to je naaaaaaaaaaaaadhera!!! to jsem asi nezazila kdyz byl tak malej, budil se mi kazdy dve hodiny..
jinak navod na delsi spanek nemam.. kdyz se malej rozhodl ze proste vstavame, tak jsme proste vstavali :-)
Je to vycerpavajici ale da se to prezit. Snaz se chodit spat s nim, aby ses vyspala aspon trochu.

Ahojky Hanino,s tím posouváním to asi neklapne, já se o to pokoušela hodně dlouho aspon o hodinu, jo posunuli jsme to uspěšně,ale vstává pořád stejně.Kdybych jí dala spát v 5, 6, nebo ted v 7, tak vždycky vstane stejně. Malá mi dnes vstala v 6, to je asi pro tebe luxux,ale já bla dost unavená, tak jsem jí rozsvítila lampičku a ona koukala kolem a byla docela vklidu. Tak třeba to pomůže,aspon se vyspíš ty.

ahojky,tak my ted taky prozivame peklo....Terinka kazdej vecer asi od osmi do pul jedenacty mistniho casu zacne rvat a nemuze prestat.Nepomaha nic je to fakt mazec....usne az vycerpanim.Vubec nechapu co ji muze byt.A dneska jsme vzhuru uz od peti.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky