pommmoc

21.11.2008

holky moje , co se to děje, mám to dostat příští neděli , ted jsem byla na wc a začala jsem špinit, já to zase dostanu!!!!!!!!!!!!! už dva dny mě bolí prsa a mám na nich naběhlé modré žíly, ale když jsem koukala do kalendáře , tak zrovna na dnešek vychází nidace - uhnízdění, ale nedávám tomu šanci, zrovna ráno jsem příteli říkala, že mě bolí prsa a první co mi řekl, tak to určitě dostaneš, já jsem z toho hotová tak jsem si myslela, že to ted vyjde. Prostě to nejde nejde nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by kesja

děkuji vám všem moc za podporu, je to milé, musím se něčím zabavit a nemyslet, tak jsem si přála to dát příteli pod stromek, i když nevím jestli bych to do té doby vydržela, ale to je jedno, ted už to neovlivním, začala jsem pít sirup Ra vit a je docela dobrý, uvidíme jestli budou výsledky. Právě mě zarazilo, že bych to dostala tak brzo, vždycky až tak 35-38den a dnes je to 27 den a týden po ovu. Jdu si dát dvojku vínka, jinak zblbnu, holky moc mi pomáhate. díky kikín

neboj kikínku určitě se dočkáš třeba je to uhnízdění taky jsem špinila před MS a bála jsem se že to dostanu a ono nic tak jsem čekala co doktorka a ejhle jsem těhulka :///: tak snad i tobě už brzy tam mrška nepříjde :one:

:) Tak já to mám nějak podobně,vždy jsi říkám,že to nedostanu a vždy to dostanu,snažíme se stejnou dobu jako ty,a zatim nic,ale ted jsem jsi řekla,že na to kašlu a nesoustředim se na to až to bude tak to bude,protože se pozoruju,vždy jsi říkám,že mám nateklá prsa atd...... a pak přijde den a já to dostanu ://: :00: a jsem celý den šílená jakto,že jsem to dostala.Tak ted na to nechci myslet,a snad se to povede.............Tobě taky přeji moc štěstíčka ať tě to vyjde papa měj se krásně :a: :a: :a:

možná jsou to stresy, v úterý jsem byla na pohřbu, to bylo šestý den po sexíku a měla jsem hrozné tlaky v podbřišku už jsem myslela že to dostanu , a dnes jsem začala špinit, uvidím , bud se to rozjede, ale bylo by to o ten týden dřív, nebo se tam něco uhnizduje, podle kalendáře by to vycházelo. kikín, holky já už z toho kikínovatím.

Ahoj smim se zeptat jak dlouho uz se snazite?? neboj mozna ze spinis prave kvuli tomu ze se uhnizduje :) ja jsem se snazila 2 a pul roku a ted jsem ve 35tt neboj pokud to nevyjde ted tak snad priste hlavne se nad tim moc nestresuj nebo to bude jeste tezsi ;) :a:

In reply to by kikín

Já mám doma už tři holčičky a ty vyšly vždycky jak jsme chtěly.A ted když jsme chtěly tak nám to taky nešlo, snažily jsme se přes půl roku.Potom jsem to vzdala řekly jsme že začnem přestavovat barák, že uděláme dětem každému svůj pokojíček, novou kuchyn, koupelnu atak.......pustily jsme se do toho přestala jsem na to myslet a šup byla jsem těhotná.
Tak moc držím palečky a tři měsíce není zas tak dlouhá doba i když vím jak ti je já byla vždycky uplně zoufalá, a i jsem to kolikrát obrečela když jsem dostala menstruaci.Moje kamarádka otěhotněla až po dvou letech,a přesně rok a půl se snažily uplně strašně, potom začaly plánovat jak si udělají zahradu a jak poopravý barák atd.....a šup byla těhotná.Čím víc na to budeš myslet tím hůř.Já byla taky jako blázen, myslela jsem na to i při sexu, což je špatně.
Ale držím ti palečky!!!!Uvidíš že to taky vyjde a brzo budeš těhulka!!!!!!!! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka