BT

20.11.2008

ahojky holčiny jsem docela šťastná teď jsem si měila BT jen tak ze zvědavosti a 37,5 to už je docea slušný nehledě na to že mám už 4 dny bolesti v podbříšku tak snad se zadařilo . tak mi džte palce a kdyby někdo věděljak asi ta BT má být vysoká kdyby jsem třeba těhu byla tak mi jen písněte aby jsem si neděla zbytečný naděje .

BT by se měla měřit hned ráno jak se probudíš ještě než vylezeš z postele. Já si ji tak měřila, ale někdy jsem to samozřejmě nevydržela a změřila jsem si jí i přes den a pohybovala se mi taky kolem 37,5 a dostala jsem to. Večer je vždycky vyšší než ráno. Měř si ji ráno, večer to nemá cenu. A přeju brzy // :cc):

ahoj, nechci ti nijak kazit radost, ale podle mě se BT musí měřit ráno, než velezeš z postele. Teda tak mi to alespoň říkal můj gynekolog. Každopádně bolest v podbřišku může znamenat že to klaplo!!! U mě to tak bylo. Tak držím palce!!! :a:

moc drzim palecky,aby ti to vyslo!! :) :one: Co se tyce teploty,tak ja jak jsem zjistila,ze jsem tehu s nasim dvouletym synem a stejne tak i u druheho bohuzel nezdareneho tehu v 5tt,tak se mi teplota par dni predtim i pak porad drzela na hranici 37,5 jako u tebe,ze jsem si az rikala,ze tolik snad ani neni mozne,takze ti to treba vyslo..tfuj,tfuj..-)

In reply to by siska333

Mám strach že když tomu budu tolik věřit jako že by jsem byla šíleně šťastná tak to nebude nic znamenat bojím se si dělat test jsem jak na horský dráze těch pocitů co se ve mě míchá je tolik, test jsem si dělala v uterý a ten byl divnej takže snad by to teď vyjít mohlo ,ty příznaky snad něco znamenaj tak by jsem si to přála a až se ukáže že to byl planej poplach tak zase budu úplně v háji tohle je hrozný když člověk nechce tak se mu to povede aniž by se snažil a teď když jsem se rozhodla že by jsme chtěli mimčo tak nic, ne že by sem už někdy těhu byla ale je to zákon schválnosti .

In reply to by jájulík

ahojda je pravda , že jak jsem si měřila tu teplotu večer tak byla dost vysoká ale tak jsem dala na rad a změřila jsem ji ráno než jsem vylezla z postele sejně byla 37,00 což mysím e je taky víc ne tolllik ale není to 36,00 tak jsem spokojená dneska jsem zaspala a našelékárna má zavřeno tak půjdu až zítra koupit testík mám toho dneska moc a jsem docela unavená spala jsem do 12 a jsem k.o. :-)

In reply to by jájulík

Tak na zákon schválnosti vem jed a i v zivote se mi potvrdilo,ze to skutecne plati,ale ne vzdy a treba to just u tebe ted vyjde a moc ti to preju.. ;) :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky