Sofinka bude mít zítra 6 měsíců :)

20.11.2008

Ahojky všem :a:
Ani jsem se nenadála a zítra budeme mít Sofinku už půl roku. Strašně to letí. Váží 9,15 kg a měří 68 cm, je to takový náš malý otesánek,ale když se narodila,tak měla 3,85 a faldíčky už měla od narození :c: Každopádně papala hodně,ale ted už papá jen 5krát za 24 hodin,tak to už je podle dr. v pořádku, tak jak to má být. Chutná ji jak ovoce,tak zeleninka, polívky co jí dělám atd. :a\|: V noci spinká už taky hezky,dneska spala 9 hod. v kuse :qu: Posílám nějaký nový fotečky a těším se, že mi napíšete, co je novýho u Vašich miminek. Jinak už Sofinka od 5 měsíce leze po čtyrech a stále to zdokonaluje, někdy dělá "kliky a salta" a nacvičuje prostě kde co,takže se s ní nenudím, mám o zábavu postaráno :\x: :\x: :\x:
Tak se mějte hezky :a:

Ahoj Jani :a:
Sofinka je moc krásná a úžasně šikovná!!! A koukám, že roste jako z vody - Kačka měla včera na prohlídce 65,5 cm a 6310 g...proti vám jsme teda břídilové:-))
Až budu mít chvilku, tak zkusím přijít na to, jak se vložit nějakou Kačenčinu fotku.
Opatrujte se!

In reply to by Suza

Ahoj Zuzi :a:
Děkujeme za pochvaly :k: :k: :k: Jinak nejste břídilové, to my jsme pořádní cvalíci,ale takhle už to bylo i v porodnici, Kačka byla malinkatá a Sofinka veliká :c: Takže je to tak jak má být :one: Ráda bych konečně Kačenku viděla,jak vyrostla. V porodnici to byl opravdu malej uzlíček a pamatuju si jak měla velký kukadýlka,tak bych jí ráda viděla. Kdyžtak mi pošli fotecku na mejl: janicka.janisova@seznam.cz kdyby se ti to sem nepodařilo vložit.
Zatím pa

In reply to by Suza

Ahoj Zuzi,
už jsem se koukala,ale zatím nestihla odpovědět.Kačenka je moooc hezká holčička a tobě to taky sluší :one: Kačenka opravdu vyrostla oproti tomu jaká byla v porodnici :c: Moc hezký fotečky, má krásný očička a oproti Sofince je opravdu o dost menší, ale Sofinka to určitě brzy vyběhá :\x:
Tak se mějte krásně a budu ráda,když mi budeš posílat fotečky,jak malá Kačenka roste :one:
Pá :a: :a: :a:

Ahoj Sofi a teto Kasandro, :a:
musime vam pogratulovat k 1/2 rocnimu jubileu.... ;) :k: :h:
Toto neni mozny, jak to leti - jako smeti!!!! :jawdrop:
Mame velikou radost, ze se vam tak dari ... Sofinka je cim dal sikovnejsi slecna ... :one: :c:
Moc sme se s Lucinkou pobavily tema foteckama a jak Sofinka dela kliky - to je teda bomba!!!! :qu: :h:
Jen tak dale .... myslime na vas:
SHARANE+LUCINKA
PS: u nas noveho jen toliko, ze krom zeleninky bastime uz aj masenko a smakuje nam. :hu: :a\|: A taky zacla slecna Lucie v patek valet sudy po cele predsini!!! Tak sem z ni byla nadsena! :\x:

In reply to by sharane

Ahoj SHARANE+LUCINKO :a:
děkujeme :k: Máš pravdu, opravdu to letí jako das, nestačíme si to všechno pořádně užít a za chvíly už budeme mít velký slečny :girl: Jsem ráda, že se Vám daří krásně a že Lucinka taky nacvičuje kde co.Sofinečka taky válí sudy, ale ona dělá opravdu psí kusyx, člověk má co dělat,aby jí někdy udržel :\x: A je dobře,že i Vám chutná, třeba nás doženete :hu: :a\|: Sofinka je náš maličkej otesánek, ale snad to brzy vyběhá :\x:
Tak se mějte hezky, posílám pozdrav do Prostějova z Prahy :a: Tady je eané počasí,snad je u vás lepší. Pááááá

In reply to by Martii

Děkujeme Martii :a: Kukadla má krásně modrý s tmavě modrým orámováním a nemá je ani po mně ani po manželovi,ale po svý babičce :one: Já čekala černýho bubáčka,jelikož s manželem jsme oba tmavý a máme hnědozelený oči,ale holt je to jinak,tak jak to být mělo :one: :c: Ale jinak je naše, je to celý tatínek :h:

In reply to by Martii

Ono se říká, že chlapečci bývají většinou po mamince a holčičky po tatínkovi. No u nás to platí :c: Ale snad se dočkám jednou i chlapečka a ten zase bude po mně :h: Ale jinak na tom nesejde, hlavně že ty dětičky máme :h:

Sofi gratuluji ti k půlvýročí :k: :k: :k: :k: :k: :k: jsi krásná holka Matěj už taky nacvičuje lezení teď hodně péruje ale dostane se kam chce plazit se umí báječně nestíhám ho hlídat jo jo ještě že je máme zlatíčka naše sisina a Matějíček

No to je krásná princezna a koukám, že má takový hládek, že i nožky by nejraději spapala :s: A jak se máte? Co nožičky? Nám je už 9.měsíců, ale pořád se plazíme jako vojáci :s:

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Péto, děkujeme :k: :a: JJ je to náš malý jedlík,ale ted už papá o dost mín, tak snad jí to nějakou dobu vydrží a nebude přibírat co měsíc to 1 kg :\x: Jinak se máme krásně a užíváme si s malou jen co to jde. Nožičky jsou zatím dobrý,na kontrolu jdeme v lednu, snad Bůh dá a už to bude jen a jen dobrý :h: Fakt se za to modlím, i když jsem ateista... Vy už jste teda pěkně velký, no letí to opravdu jako voda. Sofinka se plazila od 4.měsíce asi tak ten měsíc a od 5.měsíce se už staví na všechny 4 a skáče nebo leze po všech čtyrech. Tak jsme z ní unešení celá rodina, že je to čiperka i přes všechny lapálije.. Tak se mějte moooc hezky,papa :a: :a: :a:

In reply to by Kasandra

:h: :k: Téda už tak brzo jo? No to je teda obrovská šikulka a přes to všechno trápení Vám to tímto vynahrazuje a já věřím, že vše bude v naprostém pořádku :w: :h: :k: :h: :k: Sofinka to zvládne :h: :k: :h: :k: :h: :h: :h:

Ahojky :a: je čím dál krásnější :hearts: a nožičky už m v pořádku???Možná jsi to tu psala,ale já nevím :?
Evidentně jí chutnají i nožky :s:

In reply to by Michaluska

Ahoj Michaluško děkujeme :k: :a: S těma nožičkama je to běh na dlouhou trat, zatím je měla dobrý, ale může se to kazit, že se ta vada bude vracet,na kontrolu jdeme v lednu po 4 měsících.Kéž by bůh dal,že už to Sofinka bude mít napořád dobrý :h: :h: :h: A vyhnuly by se nám další operace a sádrování. Musíme věřit,že to bude co nejlepší :h: To by mě zlomilo, kdyby ne,ale nechci na to myslet, to se prostě nesmí stát. Tak papa a děkuji za optání :a:

Ahojky, my taky zítra budeme našeho Štěpánka půl roku :00: :h: :h: Opravdu to strašně letí, ani se člověk nenadál a už pomalu chodí. My máme něco okolo 9 kilo a měříme 66 cm a faldíků máme taky dost a dost, ale on to určitě vyleze, vychodí ;) ;) My se začínáme pomalu stavět na ručičky a koukat kde co bysme strčily do pusy, převalujeme se z bříška na záda, ochutnáváme si palečky u nožiček, žvatláme o 106 až se někdy leknu, jak nahlas. :00: :cc): Taky mám o zábavu postaráno, taky už jsme začly dávat zeleninku, kašičku na noc, protože se mě budí po hodinách, tak snad to zabere.Jo a už nám vykoukl první zoubek... :one: :h: Také pěkný večer :a: :s:

In reply to by Cacao

Ahojky, tak to mají narozeninky stejně :one: :qu: My ještě zoubky nemáme žádný,ale dásničky si dře o 106 i svýma prstíčkama u nohy si ty dásničky brousí :) A určitě naše dětičky tu svojí váhu vyběhají, Sofinka už ted opravdu ani tolik nepapá,ale hlavně at jsou v pořádku :h: Zdravíčko je nejdůležitější.

In reply to by Kasandra

Je to hlavně cítit, když ho kojím jak mě semtam kousne, je to takový píchnutí, ale dá se to vydržet :00: :s: Přesně tak, hlavně ať jsou zdraví a v pořádku a dělají nám jen samou radost. :h: :h: :one: :cc):

ahoooj Kasandro a Sofinko, teda ta je náááádherná, a ta váha teda :00: :00: :00: :jawdrop: to je macík, je na té poslední fotečce pěkně vypasená :P :qu: :qu: tak ať vám pořád tak krásně chutná a ať se daří :c: :k: Náš Tomík bude mít zanedlouho 9 měsíců, a je to zlatíčko :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka