Tvrdnutí...?

20.11.2008

ahojky, mám dotázek, rozhodně nechci plašit, jen slyšet(číst) někoho názor...Pravděpodobně jsem těhotná(3 pozitivní TT), ale k dr. jdu až 1.12., ale nic mi není, žádné zvláštní příznaky, možná trochu bolí prsa, ale to mívám i před MS. Dnes jsem trochu štípala dřevo :? a teď cítím takové divné pnutí v břiše, něco jako tvrdnutí...je možné to cítit takhle brzy(asi 8+4tt) nebo si jen něco namlouvám... :c: . Při předchozích těhulkovství jsem žádné zásadní problémy neměla,tak že by na stará kolena :!k: to bylo jinak...? Snad se mi někdo ozve ;) . Předem díky

Asi sis to namohla při tom štípání dřeva, což bys teda dělat neměla, pokud jsi těhu, jako že asi jo. Teď odpočívěj, dej si nohy nahoru a mělo by to přejít. :a:

Ahoj:já s tím tvrdnutím teda zkušenosti nemám,ale co si pamatuju,tak některým holkám se to oběvovalo už od začátku těhu a byly doma na ryzikovým.Nevím,jestli bych čekala na 1.12. jít k doktorovi.Prostě bych tam šla asi dřív.....Jinak pěkné těhulkování.....

In reply to by Ja.Zandysek

Děkuji. Když ono je to těžký, dr. je super, ale ta sestra....kdysi jsem tam takhle náhle šla bez objednání a čekala jsem tam 4,5!hodiny.... nu uvidím, když to nepřejde, naběhnu...i tobě příjemný zbytek těhu ;)

In reply to by Ivka

taky jednu takovou "příjemnou" sestru znám.Sice ne na gyndě,ale na očním.....je děsná.Jednou sem si na ni taky otevřela pusu jak ona na mě a od tý doby je klid.Jsou tam pro nás......A hlavně když si v začátku,tak bych na tom vůbec nepřemýšlela.Tak ji prostě řekni,když bude mít mámitky,že jsi asi těhu,podle testů.ale že ti tvrdne pupik.....vzít tě musí........hlavu vzhůru.Hlavně pozitivně myslet! :ww: :h: :h: :h:

In reply to by Ja.Zandysek

Ona je na první pohled strašně milá, ochotná atd., ale jakmile chceš něco víc než ti nabízí, je zle, ksichty, poznámky atd. Ale to víš, že se nedám a těžší práce přenechám chlapům :\x: A jak se daří tobě?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky