Teď jsem z toho všeho cela tumpachová

20.11.2008

Ahojky holčiny, omlouvám se že jsem zde dlouhou dobu nebyla :-)) Ale nějak poslední dobou nestíhám :-))

Teďko jsem si pročítala mé články a odpověďi které jste mi tam dali. Jedna holčina mi napsala že PROVERA je antikoncepce ????

Ale já myslela že mi stím doktor léčí moji nepravidelnou MS a mé anovulační cyjky ???? Tak teď jsem z toho celá tumpachová ??? :-))) Tak nevím co si o tom mám myslet. :-))) :///:

A jinak mám novinky, byla jsem opět podvou měsícíhc na kontrole, a pan doktor mě potěšil, že ovulace se tam pomalu začíná oběvovat, ale není to ještě ono :-((( Tak my napsal ještě Clostillbegyt a ten by to měl ještě vylepšit. Koukala jsem že některé holčiny ho také berou, za jak dlouho jste po něm otěhotněli??? Četla jsem v letáčku že se může užívat jen dva cykly, a že po něm vznikají více četná těhotenství??? Jak jste na tom vy co jste ho brali a pak jste otěhotněli ???? :cc): Jinak jsem úplně smířená s tím že vstupujeme do 14 měsíce snažení, doufám že už úspěšného měsíce :/;x:

Předem děkuji všem za odpovědi, a přeji krásný den, sic bez sluníčka ale to nějak přežijem :-))) :dog:

Ahoj Clostylbegit baštím druhým cyklem,ale ještě nic.Ovulku mi ale rozjel na plno a mě dr říkal že si ho můžu dát ještě i 3 cyklus.Tak uvidíme zatím ahoj.

Ahojík, tak my se snažíme první měsíc, bohužel MS nedorazila a už to bude skoro 50 DC :00: . U doktora jsem byla a řekl mi v podstatě to samé, neuvolňují se mi vajíčka a zůstávají ve vaječníku..... proto to prý mám nepravidelné..... napsal mi Proveru, což v žádném případě není antikoncepce, je to na podporu anovulačních cyklů...... no a když to ještě 14 dnů nedostanu, tak musím na vyvolávačku.... a pak ta Provera..... jinak hodně lidem pomohla právě Provera a komu ne, tak ten začal užívat ten Clostillbegyt, ale já s tím zatím zkušenosti nemám..... jsem ale ráda, že to pan doktor začal u mě řešit hned, v podstatě první měsíc snažílkování.... když pak vidím ty nešťastný holčiny, jak se snaží a nemají ani ovulaci, takže nemůžou do jinýho stavu přijít, to je hrozný.... každopádně doufám, že hormonky zaberou a přeju příjemné snažílkování :a: :one:

In reply to by lulubar

Tak to buď ráda že to doktor začal řešit hned na začátku, je to mnohem lepší než se pak trápit proč se nadaří. A ja ji máš brát tu proveru já ji teda berou od 16 dne cyklu 6 dni 2X1. A ten Clostillbegyt mám brát od 5 dne cyklu 5 dní 2x1. Tak doufám že se o Vánocích zadaří :-)) A tobě také :-)) já také měla dost nepravidelný cyklus 50 a více dní tak vím jaký to je ;)

In reply to by 1mazlik1

Koukám že jsme spřízněný duše.... :///: . No já jsem dnes 49 DC a MS pořád nikde...... jak jsem psala 14 dnů teď budu čekat, jestli se to moje tělo samo umoudří nebo ne......a když ne, tak k doktorovi na vyvolávačku..... jinak tu Proveru teprve brát začnu, a mám ji brát 15 - 25 den cyklu jeden prášek ráno a jeden večer...... aspoň doufám, že jsem to nepopletla.... :s: ..... já teda taky doufám za nás za obě, že se o Vánocích podaří, bude klid a pohoda, to je na to prý ideální doba :one: ..... tak snad to vyjde..... :a: :dance: :one:

In reply to by lulubar

Vždyť to bude kouzelný, o Vánocách počít miminko, všude klid a mír, a konečně nějaký ten čas bez stresu :-))) Už se na to moc těším. Budu ti držet palečky ať se ta MS umoudří a nastoupí ať se může začít snažit :-)) ale stejně je to divný proč ti tu vyvávačku už nepíchnul teďko??? Protože když to vemeš tak už i těch 49 dnů je až moc když se snažíte o mimi, no uvidíš snad se to všechno umoudří :-)) drřím palečky ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka