jit ven nebo ne?

20.11.2008

ahoj holky mam prosbu male je 9 dni a jeste sme od prichodu z porodnice nebyly venku.chteli sme jit poprve dnes,ale u nas je fakt hnusne,zima a vitr,tak nevim zda jit nebo to nechat treba na zitra,az nebude takovy vitr.Samozrejme bych ji nabalila,ale stejne se bojim aby nenastydla.Co myslite?

Kliknutím vložíte smajlíky:

No mi jsme zatím v domečku u maminky,ale určitě budem razit ven i když je tam takhle.můžeš až do minus pěti stupnu. Neb se narodíme koncem roku tak k fusaku a dece přidám jeětě zavinovačku,aby se cítila jak v bříšku a namažem ksichtík a vyrazíme a aspon dvakrát za den.At si zvyká,život je prevít a s nikým se nemazlý.

Určitě vyraž!!!! :one: :one:
Navlíkni sebe a malou a pěkně
si první vycházku užij. :k: I kdybys měla
jezdit jen v okolí domu,kdyby něco.... :?
A buď náležitě pyšná....mamčo!!! :!k: :!k:
Je to fajn! :h: :q: :h:

ahojí no pokavaď je malé už 9dní tak by nebyl problém jít s ní ven.Ale nesmí být venku pod nulou.Do kočárku dej pytel a nejakou larisu.to bohatě stačí.bude jí nádherné teplíčko uvidíš..ten vítr a zimu ani nepocítí:-)hodně štěstí

Honzík se sice narodil 1.10.,ale už 5. den jsme šli ven jen na chvilku a druhý den zas o trochu dýl...Navleč jí a běžte.Mamka to prý nevěděla a šla se mnou ven hned po příchodu z porodnice a hrozně mrzlo a jsem zdravá až až.Prostě mě navlíkla a hotovo a nenastydli jsme ani jedna

ahoj. já venku byla a počasí bylo děsný :w: :w: :w: pokud máš ale dobrej kočár, do kt. nefouká, tak není problém. jen pro tebe to asi nebude moc příjemný ;) u nás totiž i lilo :(

Já bych raději počkala do zítra, nevím odkud jsi, ale u nás na severní moravě je vítr úplně šílený, skoro vichřice. To bych neriskovala, bála bych se zánětu prsu. To je můj názor, asi jsem moc opatrná, však se rozhodni sama, myslím, že mráz není tak hroznej jako takový vichr.

opožděně gratuluji k maličké, jak sem moc nechodím ani jsem nepostřehla - omlouvám se.
běž s malou ven, prospěje vám to oběma. Navleč ji a sebe taky ať nedostaneš zánět nebo se nenachladíš. Malé stačí bodyčko, třeba ještě tričko dupačky a buď kombinezka nebo gatě a bundička a fusak a nahoru deku. Do kočárku nenafouká ;)

In reply to by MarcelaK

ahojky Marcelko,jojo uz to mam taky za sebou.ja sem docela chodim protoze mam hoooodne dotazu,to vis vyblaznena prvorodicka ;) na chvili ven vyrazime,male to snad prospeje,moc mi nehce spat v noci :00: tak treba trosku vymrzne a bude lip.Jinak tvuj Vojtik je uz poradnej chlap,je moc hezkej,tak at se vam obema dari :a:

In reply to by Zaneta

to víš, ale holky tady vesměs raděj "podle knížek" takže většinou si to přečtu a udělám z toho svůj závěr :s:
Vojta je macík...už má 4,5 měsíce no, letí to
tak si holky užijte výlet (a stím spánkem malé, neboj, ono se to upraví, ještě je to mrňouseneček ;) :||):
tak pá :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky