7mesicu

20.11.2008

co umi Vase miminka v sedmi mesicich?nasemu malemu bylo 7 mesicu 18.11. a zatim nam neleze, ani sam nesedi....ani se nepokousi si sednout...ani kdyz ho posadime, tak moc dlouho neusedi... :r:

Ahoj Verunko. Nás Mikuláš má 7 m. a 20 dní a už toho umí docela dost, ale on zas skoro nespí a je to děsně náročný, starat se o něj celej den :w: Každý dítě je jiný a vůbec nic se neděje, že ještě sami nesedíte, nelezete apod. On si na to malej přijde sám a bude to pak ze dne na den. Nejhorší je takový to srovnávání s ostatníma. Kašli na to. Máš jedinečný dítě a stejný na světě nenajdeš, tak proč by musel už teď umět to, co umí soused. Třeba zase líp žvatlá nebo umí pít sám z lahve nebo já nevím, je tolik věcí... ;)

ahojky no ten náš měl 7. měsíců 10.11. a taky ještě sám nesedí, když ho posadím což se nemá tak sám moc dlouho nevydrží ale zvládá se posadit z polosedu třeba v kočárku to jo. No a plazit se umí bleskurychle občas ho nestíhám chytat ale je to individuální neboj všechno dožene;) u nás to byl ze dne na den kdy přišel na to že umí lézt dopředu před tím jen couval...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka