prstickova metoda???

19.11.2008

Ahoj holky, ted jsem cetla nektery komentare a dovedela jsem se neco o prstickove metode jen nevim co to je jeste jsem o tom neslysela ... :-o muze mi prosim nekdo popsat co to je? diky

Čau Baru, tak já ti to teda popíšu. Taky jsem ji praktikovala. Když se s partnerem pomiluješ a on samozřejmě bude ejakulovat do tebe, když se snažíte o mimino, tak potom může on nebo ty pomoci těm malinkým mrškám dostat se lépe do tebe a proniknout tak lépe k vajíčku. Jde o to, že prstíkem pomůžeš tomu ejakulátu dostat se aspoň na tvůj čípek. Ten je prstem lehce nahmatatelnej a nemůžeš ho necítit. Prostě zkusit to, aby se ejakulát dostal co nejvíc do tebe. Aby ty mršky měly snažší cestu. Někde jsem dokonce četla, že páry, který se snažily o mimi několik měsíců a potom použily tuhle metodu, tak jim to vyšlo i na poprvý. Přeju hodně štěstí a brzké těhu!!! :a:

Ahoj, zadej si do vyhledávače třeba na seznamu Prstíčková metoda a přímo ti to vyjede stránky, kde to podrobně popisujou. Tak hodně štěstí ve snažení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka