MS mě má moc ráda :(

20.11.2008

Ahojky holky, tak včera jsem si šla zacvičit, ať pořád nemyslím na to jestli MS v sobotu přijde nebo ne. Měla jsem sobrou náladu, že jsem pro sebe něco udělala. A když jsem se chystala jít spát odskočila jsem si na wc a co tam na mě nečekalo? Moje milá MS se mě nemohla dočkat a dorazila o 4 dny dřív. :( Řeknu Vám, že nejsem smutná, ale mám spíš zlost. Ovu test pozitivní, hlen ukázkový a přece to nevyšlo. Takže přírodě se prostě poručit nedá a s tím se musím smířit. Ještě pořád na tom nejsem nejhůř 4. měsíc není zas taková hrůza. Ale člověk by chtěl hned no. ;)

Jo je to hnus. Člověk si ale neporučí, že jo. Dadisku já nejsem zrovna ta pravá na to psát Ti, jak to bude dobrý,
a že jupííí jdeme do dalšího měsíce :c: Ale je to tak... správné vajíčko, spermoník a bude to :\r/ Já furt říkám,
že příroda je moudrá no... a ví co dělá :§)

Já bych taky hned chtěla otěhotnět, šéfová se úplně vyděsila, když jsem jí řekla, že jsem vysadila HA a jdeme na to, ale včera jsm jí taky mohla uklidnit, že mimi se o měsíc odkládá, doufám, že příště už to vyjde, sama pro sebe jsem si řekla, že tak půl roku snažení budu v klidu, a pak budu atakovat doktorku s nějakým návrhem na řešení, ale doufám, že to nebude třeba, plodné dny mi vychází těsně před Mikuláše, tak nám třeba přinese něco pod stromeček. Dost mě překvapila intenzita MS po vysazení HA, s ní to bylo jen takový špinění bez bolesti zad, ale teď si to užívám, doufám, že ne dlouho a brzo budeme mít dvě čárky na testíku, to samé přeji také tobě:)Hanča

In reply to by Hanka30984

Taky jsem si myslela, že půl roku tomu nechám volný průběh a pak to začnu řešit. Ale začala jsem to řešit už druhý měsíc snažení. Ale je to stejně bez výsledku. Ale věřím, že nám to jednou vyjde a budeme se tady chlubit //.

Ahojky Dadísku,však ono nám to vyjde neboj!!!!!!!!!!!!!!!!!!Držím pěsti do dalšího plánování. :a:

tak to je mi líto, co se dá dělat, musíme být silné a jít dál, já to očekávám příští neděli a už jsem taky pesimistická , včera jsem letěla na záchod protože jsem měla pocit, že to dorazilo dřív a už druhy den mě bolí prsa a píchá napravo a nale¨vo, takže jsem v klidu, ted se musím soustředit na vánoce na mladýho synátorka a dárečky, pod stromeček už to taky nestihnem. Nějak jsem se rozepsala, ale už od včera mám nějaké depky.

In reply to by kikín

Jo ty depky jsou na tom to nejhorší. je fajn, že se můžeš zaměřit aspoň na synátora. Já jsem si řekla, že začnu zase pravidelně cvičit, shánět dárky k Vánocům a vyberu nějakou lyžovačku.

In reply to by Dadis

taky si jako cenu utechyrikam ze kdyz se nevede mimisek tak aspon pojedem na hory.akorad si rikam zaplatim zajezd a co kdyz pak zjistim ze jsem tehulka,ale to sami jsem si rikala v lete a ono to nevyslo s tim tehulkovanim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka