POZITIVNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!:-))

28.11.2007

HOLKY!!!!chtěla jsem že si testík udělám v patek ale nevydrželi jsme to a udělali jsme jej s miláčkem dnes a je pozitivníííííí Bylo to napínavé já namočila testík a položili jsme jej na stůl a šli asi na 5 minut mimo pak se miláček na něj šel podívat a já podle jeho ůsměvu poznala že jsou tam 2// a ta druhá je silnáááá ,oba jsme se rozplakali:-)))) vyšlo nám to po dvou měsících snaženííčka, HOLKY!! chci všem snažilkám říct že mi pomohly OVU testy!!!!! a měření bazální teploty!!! ta je opravdu přesná! vřele doporučujíííí! ovu mi kalkulátor na netu vyšla na 16.11. a já si šla 14.11 2ks koupit a hned jeden udělala jen jako na zkoušku!a okamžitě vyšly 2// tak jsme se večer potulili takže vím i den početí:-)) všem snažilkám držím pěsti ať se zadaří co nejdříve a maminkám pohodové těhu:-))

Lucinko, tak to je supeeeeeeeeerniiiiiiiiiiiii zprava...Moc Vam to preju. Ted na sebe davejte pozor. Tak pa a mejte se fajne.

to je supééééééééééééér :) Gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))) Tak na sebe dávejte s mrňouskem pozor ať se vám nic nestane :))) jupííííííííí :)) teda já mam takovou radost, i za tebeeeeee :))))))

Lucííííííííííí, super, bomba, nářez!!!!!!!!!!!!! Gratuluji a děkuji, že si mě ponaučila o mnoha věcech, jako např. bazální teplota a teď ty ovu testy. Už se těším, až se přiblíží ovu a udělám testíky! Tak krásnou šťastnou noc!

Moc vam gratuluji a je fakt, ze vesele reakce parneru jsou k nezaplaceni :) Me pritel jen psal krasne smsky, ale i tak to bylo prijemne. Moc Vam to preji.
Ja vsem snazilkam doporucuji SOULAT denne a to nejlepe dvakrat :) a ono to vyjde :)

moooc ti to přeji,máš super chlapa....já jsem tenkrát byla sama za sebe taky štastná,ale jak jsem mu to řekla,tak jsem to obrečela tu jeho 'nereakci¨

Gratuluji, já jsem taky čerstvě těhotná, 4 týden a je to nádherný pocit vědět, že v tobě roste nový život. Držím palečky tobě i miminku co v tobě roste:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka