Bříško dole

19.11.2008

:w: Chci se zeptat dneska jsem byla v práci a kolegině na mě,že mám bříško nějak nízko. :jawdrop: Tak to vypadá,že asi budu rodit před termínem.Máte stím někdo skušenosti?Mám z toho trochu obavy. :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mně také kolegyně už dlouho !!! tvrdí, že mám bříško dole a navíc všichni, že je malé. Vše je v poradně O.K., tak to neřeším.

In reply to by bimbo

Jak bych si s tím hlavu nedělala. Však chodíš na pravidelné kontroly a doktor však ví. Navíc za chvíli už budeš mít po osmém měsíci a v devátém se může narodit kdykoliv. Abys nakonec ještě nepřenášela.

Ahoj, víš, moje kamarádka měla břicho taky dole snad od 35 týdne a nakonec rodila v termínu. Někomu se zdá nízko někomu vysoko.

Ahoj, víš, moje kamarádka měla břicho taky dole snad od 35 týdne a nakonec rodila v termínu. Někomu se zdá nízko někomu vysoko.

Holka, tak tohle jsem si zažila mockrát. Jednou mi mamka řekla, že bříško je dole, že už to bude a ještě ten den jsem potkala svoji sestru, která má 2 děti a ta mi zase řekla, že bříško mám ještě moc nahoře, že náne ještě dost času :n: . Tak se neboj. Mimi ti dá včas vědět, že už jde :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka