Kočárek

19.11.2008

Ahoj holky,mám dotaz.Co všechno má obsahovat kočárek?je jich tolik že vubec nevím.dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám vybraný X lander XA. Je to čtyřkolka s otočnými kolečky. Je hrozně lehký, úžasně se ovládá. Kolečka jsou dost velká, jsem z vesnice a chodníky tu nemáme... A budeme brát kombinaci (autosedačka, hluboká korba a sport).
Mimo zimního fusaku (rodíme v prosinci) do hluboké korby nebudu kupovat žádné doplňky.

ahojky, tak záleži kdy budes mit mimco. ja ted zacatkem prosince, tzn. ze kolecka velky, nejlip nafukovací a u mě vyhráli 4 než 3. kdyz ho mas na zimu, tak je dobrej určo fusak, pak taky plastenka (original jsou zbytecne drahy,staci univerzalni-rozdilnost ceny hodi i par stovek). Ted uz jsou hluboky korbicky vesmes vsechny velikostne stejny..spis teda maly nez velky..je dobra i prehazovaci a vyskove nastavitelna rukojet... pak co je vyborna vec je tzv. nakupni kosik,at nemusis tahat tasky v ruce..delaji se dokonce s nosnosti az do dvou kil. Nejlepsi je myslim koupit kocarek kombinovanej, aspon podle me, taky takovy už mám. Az ti zacne ditko sedet,hodis tam sportovni korbu..tu bych doporucovala koupit i s nanoznikem,i kdyz bude dite v lete sedet,kolikrat nejsou nejteplejsi dny., pak se divej jestli ma sportovni korba uchyceni pásy, madlo a dobry je si myslim i okynko na strisce. Ja mám kočárek MOON OCEAN 4S v cerne barve. Nejdrive jsem chtela Peg perego skate ale cena a tchyne rozhodli..bohuzel... Ale ten moon je hodne doporucovanej, ptž je tam vyborna cena s porovnáním s kvalitou kočárku. A take jsem si uvedomila ze je fajn urcite mit tasku na rukojet. Pokud me neco napadne hodim to sem :-)

In reply to by Pavčík

jo a jeste bych chtela napsat, ze i kdyz je v trojkombinaci i autosedacka, myslim si ze je lepsi koupit autosedacku treab levnejsi. Tak jsme to udelali my. Mame od chicco 0-13 kg. Protože si myslím (muj nazor) ze v zime aurcite nebudes mit na podvozku jen autosedacku. Kdybych melad ite ,,letní,, koupim autosedacku, ktera mi bude pasovat na kocarek, ale jelikoz se nam natalka narodi kazdou chvilku, vim ze bych se sedackou na podvozku urcite nejezdila.

In reply to by Teufi

Ahojda,
já mám termín taky v květnu a budeme kupovat Jané Nomad. Je to prostorná čtyřkolka. Ještě nevím zda model 2007 nebo 2008. Bez autosedačky tu si půjčíme.
Jinak na jarní mimi nevím taky co do kočárku..Asi nějakou fleesku deku.. nebo prodávaj i peřinku, ale nevim.Taky jaké bude počáásko :cc): papa :cat:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky