Buzení ke kojení

19.11.2008

Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat jestli drobečky budíte na kojení?Pořád nevím jestli ho mám nechat vyspinkat nebo sledovat aby měl dálší jídlo do třech hodin od posledního kojení.Děkují vám moc za vaše názory. :papa:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nebudila bych neb si samo řekne kdy má hlad tak jako s kojením každou hodinu kdy se stáváš otrokem prcka a myslím,že ani prospěšné to není ani pro jednoho.

Ahoj, já budim až když by ta doba bez jídla měla přesáhnout 5-6h. Někde jsem četla, že se mají budit jen děti ze žloutenkou a malé (nedonošené) děti. Takže spíš jde o tvé kojení - čím častěji kojíš, tím více mlíka se dělá a naopak...

Ahoj, já nechávám Kristýnku sosat od narození tak často a dlouho, jak chce ona sama, nechávám jí spinkat. Jen když se mi hooodně nalijí prsa a mě se nechce odsávat, tak jdu přebalit a nakojit. Jestli ti prcek přibírá, tak bych to nechala na něm.... akorát u dětí, co jsou krmeny UM se musí udržovat časový režim

Ahojky, námje 5 měsíců, takže to už je o něčem jiném, ale zpočátku - ještě v porodnici - jsem ho i v noci budila po 3h (oni to víceméně vyžadovali) a doma - přes den se většinou sám vzbudil ve správný čas na papání a v noci jsem ho kojila, jak si řekl... nechávala jsem ho spinkat a papal podle potřeby. Ale jestli to tak bylo správně, to nevím :s: hlavně, že byl šmudla spokojený :wink:

Ahoj, ja jsem nebudila. Mala me spinkala 8 hodin v kuse a v porodnici me rekli, ze po max 8 hodinach prvni tydny budit, ale pak uz taky ne. Ja jsem po 2 mesici uz nebudila. ;)

ahojky mam stejne stare miminko jako ty a premyslim nad tim taky.mala se mi teda celkem budi kdyz ma hlad,tak ani nevim.nekdo rika nebudit,ze se mimi samo prihlasi-nekdo zase budit.ja ti fakt nevim...snad nekdo napise,taky si to rada prectu...jinak jestli se muzu zeptat jak ti maly spinka v noci?my se budime tak 3krat-4krat..

In reply to by Zaneta

to jsem ráda tak budit nebudu. Stím spaním v noci je to zatím individuální,dneska byl vzhuru 2x za noc ale šel pozdě spinkat protože ho bolelo bříško,ale udělali jsme koupel a pak pěkně spinkal.Dneska je taky hodný tak uvidíme jestli se to zklidnilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka