magorim...

19.11.2008

Ahoj holky, normalne uz magorim i kdyz si cely mesic rikam ze na to nebudu myslet tak v hlave to porad nosim a hlavne se mi o tom zda ... na dnesek se mi zdalo ze jsem kojila :-o jsem uz normalne posedla ... jaky je na to lek aby z toho clovek nezmagorel ?

lék na to asi nebude žádný, my když jsme se snažili o miminko, tak celých osm měsíců jsem nemyslela na nic jiného, kontrolovala jsem se, měřila atd. a potom k nám přijeli na dovču neteře a každý den jsme něco podnikali (bowling, squash, výlety) a já zrovna měla v tom období plodné dny, tak jsem byla už dopředu naštvaná, že z toho zase nic nebude, když budeme mít celý týden doma návštěvu a ono se to povedlo :-) Poprvé jsem nedělala stojky a jiné hlouposti a teď ..... jsem v pátém měsíci. Přeji Ti aby vaše snažení trvalo co možná nejkratší dobu a brzy jsi se radovala ze svého těhotenství. Měj se Lucka*

In reply to by Tomasci

Diky za radu ... zni to az neuveritelne ale psychika asi funguje na otehotneni negativne ... tak snad mi pomuze muj malej 14denni synovecek ... a bude mit co nejdriv sestrenku nebo bratranka :o))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky