Pribiňáček

19.11.2008

Holky od kdy se může dávat pribiňáček? A kde bych našla nějaké recepty od ukon. 5 měsíce? Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja sem se tu na to taky nedavno ptala no zkusila sem ho maly dat taky po tom sestym mesici a snedla ho ale me se zda zbytecne tucnej vis tak sem koupila tvarohacka a takovy ty podobny veci v bille prodavaj treba vian nebo papanka kupujem a vsecko nasi Dance moc chutna.Ja vim ze se rika ze tvaroh by meli jist deti az od roka a nam je sedum mesicu ale driv se to taky nevedelo a jedlo se vsecko a kdyz nekdo dava pribinacka od dvou mesicu (fakt znam takovy blazny a ne jen pribinacky)tak proc bych ji nemohla dat tvarohacka.Zda se mi ze se dneska vsecko moc prehani.Jinak davam maly uvarenej brambor a mrkev v pare na paracku a pak ji to rozmixuju a dam ji tam kapicku oleje aby se tam rozpustily ty vitaminy to ma moc rada nebo bramborovou kasi a misto normalniho mlika tam das sunar nebo jenom prevarenou kojeneckou vodu nebo jenom mrkev ji uvarim v pare a rozmixuju,presnidavky ji davam a kupuju ji obcas ty detsky kupovany jidla s masem protoze sem ji skusila dat brambor s mrkvi a kurecim masem a nechtela to ale to kupovany sni.Jinak tady je odkaz na recepty
http://www.recepty-online.cz/jidla-pro-kojence/
http://www.varime-detem.cz/
http://www.recepty.cz/recept_kateg.asp?id_kategorie=JNLRIRN5

ahoj Darino, pribináček je zahuštěný škrobem, lipánek je kvalitnější, je to čistý tvaroh se smetanou, bez konzervantů, barviv a škrobů...my s přítelem si ho dáváme taky ;-)

Ahojky, konkrétně ten pribiňáček by mě taky zajímal... od 5. měsíce recepty... já nevim, to se asi zatím nic moc vyvářet ani nedá.. mrkvička, postupně přidáváš zeleninku (brambor, brokolici), ale nevím, ještě kojíme :-)

Ahojky!!! :D
Tvarohové věci můžeš od 6.měs. :k:
Lipánky,tvarohová máma,pribiňáčky,přesnídávky z tvarohem..... :a\|:
Takže zkoušej....nejvíc prý jede lipánek jahodový! :one:
Jinak receptíky....to nevím...ale od 6měs.vař to co doma,bez
koření a soli to dávej mimču.(bramor+mrkev+kuře+brokolice+květák)
(+ovoce)
Pa pa!!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka