článek

18.11.2008

Narazila jsem na zajímavý článek http://www.novinky.cz/clanek/154495-vychovu-deti-je-treba-brat-s-humore…
a tak vezmu s nadhledem a humorem, že Nikča přinesla 4 z matiky a kuli z chemie, že Lucka přišla ze školy špinavá jak čuně, že Natálka dělala Marečkovi v nestřeženém okamžiku sunar - krabičku ho spotřebovala a zasvinila půlku bytu a že Mareček nechce vůbec spinkat. Asi se tu budu smát až se budu za břicho popadat.

:!k: ,žebychom založily taky klub nedokonalých matek :!k: ,mně totiž před dvěma hodinkama taky ujely nervíky na Fílu a dostal na prdku,bordel v pokojíku jak v tanku, všechno rozházený z krabic a do toho nad tím lítalo molitanové cosi,později jsem zjistila,že vypreparovaný velbloud z Egypta. Bohužel jsem se tomu teda nesmála :!k: . Protože mu můžu dvacetkrát říct ať si to jde uklidit a zabejčí se a nic s ním nehne až když vyletim jak papírovej čert a hudruju. Já určitě dokonalá máma nejsem a myslím,že každá to dělá dle svého dobrého svědomí a pokud možno při vědomí ,taky se přiznám,že jsem ráda,když si hraje sám a mám chvíli pro sebe a taky občas kouká na pohádky,dostává sladký,prostě výchova cukr a bič :s: (prosím nebrat doslova) určitě chci hlavně vychovat slušného kluka,aby si jednou ženský nestěžovali,to jestli bude inženýr nebo popelář je mi jedno,hlavně,slušnej,zdravej a šťastnej. Gabča,Filípek,Domčulka

Ted jsem to dočetla,je to dobrý :one: ,většinou maj pravdu,naše mámy se fakt nestresovaly,jestli jsou nejlepší a měli život jednodušší :s: no tak budem brát život s humorem,ale jestli malá nebude chtít večer spát,tak jí přetrhnu jak hada... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky