Hlásím se mezi vás :))

18.11.2008

Ahoj spolutěhulky,

zdravím vás a moc ráda bych se k vám zapojila. Jsem ve 4tt+5, a je mi celkem dobře. Občas tedy bolí břicho, jako bych to měla dostat, občas bolí prsa, ale žádné nevolnosti zatím nejsou. Akorát se moc moc bojím, aby bylo vše v pořádku. Jsem asi střelená, ale včera jsem se koukala v obchodě na kočárky a takové ty další miminkovské věci a moc jsem se těšila, jak je budu kupovat. Ale pak mi vždycky zatrne, jestli bude vše v pořádku a jak to vlastně dopadne...Pak si zase začnu říkat, že je to blbost a snažím si vsugerovat, že to dobře dopadne. Taky takhle blbnete, nebo jsem střihlá jen já??
Jinak k doktorce jdu na kontrolu až 5.12., jsem hrozně netrpělivá :)))
Přeji vám krásný den a samé krásné pocity!!! Káťa
P.S. Nejste některá z Plzně nebo okolí?

Kliknutím vložíte smajlíky:

a gratuluji k miminečku,neboj se všechno bude v pořádku,tím si projde každá maminka,hlavně ze začátku. Přeju ať jste oba zdravoučký :h: :a:

ja jsem taky 4+5tt a k dr jdu 2.12. tak preju aby bylo vsechno v poradku a vy jste byli zdravi a hezky rostli:-)))

In reply to by schatzeli

Ahojky, jak se vlastně jmenuješ - vidím jen Schatzeli.
Taky ti přeji, ať jste v pořádku a ať se vám daří. Ještě je jedna uživatelka, která je stejně jako my, akorát, že čeká už svoje třetí. Já první a co ty? Jak dlouho jste se snažili? Mně je 28, 4.10. jsem se vdávala po 6-leté známosti a od té doby jsme řekli, že to necháme náhodě. Jenže já koupila ovu testy a ono to vyšlo :)) Tak si teď jen přeji, aby už byly za mnou ty první tři měsíce a aby bylo vše v pořádku. Jinak jsem z Plzně, a ty? Káťa

In reply to by Katchik

taky cekame prvni...jinak mi je 26 a snazili jsme se 10mesicu a jednou jsme o mimi prisli...ale hned na zacatku...my bydlime v CB, takze je tu par snazilek a dokonce i uz tehulek...ja si taky myslim, ze to u nas vyslo diky testum a cajiku:-)

Sřelená určit nejsi :qu: .je to úplně normální.Já byla uplně to samy, a ještě jsem.Nic si z toho nedělej a jen věř že je vše v pořádku.Jsou to prostě jen těhu problémky všech nástávajících maminek.Počkej jak s tebou ta malinká fazolka zacvičí až jí uvidíš na UTZ na tož ve 12tt jak tam skotačí.Byla jsem tak mimo že jsem nemohla ani řídit :!k: .Teď už se nemůžu dočkat, protože jdeme za dva týdny znovu a chci vědět co to bude a taky jak fazolka povyrostla když budu už ve 20tt.Tak se mněj krásně opatruj sebe i fazolku s pozdravem Lucias27 :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka