Co jest a nejest při kojení??????

18.11.2008

AHoj holky,prosím potřebuji poradit.Máme doma 10denní holčičku,plně kojíme.Absolutně nevím,co jest a nejest.Jaké ovoce,jakou zeleninu,(můžu mražen.zeleninu,hodně s ní vařím?).Nevím si rady, co vařit,abych malé neublížila :n: .Prosím poradtě,nebo dejte nějaké tipy!!! Děkuji mooooc holky moje! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky. Tak já to hodně dodržovala zezačátku a ted má malá 3,5 měsíce, jedla jsem brokolici, cibuli a česnek, večer jsem si dala i čočkovou polévku a vpohodě. Malé je to tak nějak jedno,jediné,co jí vadilo, byl zatím květák a to jsem si dala malinkou růžičku.Babička je na to alergická,proto když u ní jsme na návštěvě, tak musím jíst všechno a jsou to někdy zabijáky,ale zvládá to skvěle. Ona si vždycky dobře prděla, jako starej chlap. Tak jsem spokojená. Samozřejmě, že to nemám každý den.

Ahoj, určitě nic nadýmavého (luštěniny, kynuté knedlíky, a ani časnek a cibule se nedoporučuje), moc kořeněného a ani dráždivé ovoce (jahody, citrusy...), ne moc čokolády a banánů, protože obojí staví... džusy ředěné vodou a pouze neperlivé nápoje. A ne moc ovocných čajů, já je nepiju vůbec, teda jen ty na podporu laktace... a jahůdky si sem tam dám (mám jimi narvané celé jedno patro mražáku, tak občas zhřeším, ale dám si jich jen pár a zapiji tu mlékem, aby se to neutralizovalo a je to o.k. Ale já mám naštěstí miminko, které je poslední dobou docela imunní, ale třeba moje kamarádka nemůže skoro nic... to zjistíš časem sama, co miminku sedne a co ne, každé je jiné i v tomhle

Hlavně ne nic, co nadýmá. Květák, brokolice, luštěniny, ale i čerstvý pečivo. Moc nekořenit. Jinak to nejak moc neřeším. Jez a pij hodně mléčných výrobků. Hlavně kysaný jsou dobrý. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka