Tak dnes 40+0!!!!!!

18.11.2008

Ahojky holčičky,
kdo by to byl řekl, ale fakt jsem dnes 40+0. A že bych rodila? Možná tak ve snu. V noci mi sice bylo trochu blbě, bolelo mě břicho jako při MS, a bylo mi i blbě od žaludku, jak mi při tom občas bývá. Ale vše jsem zaspala, ráno jsem se vysprchovala, umyla vlásky, oholila kde se dalo - ať žije zrcátko - a jdu fungovat. Budu žehlit, vařit, prostě klasika. Ještě jsem udělala nějaké fotky bříška - tak prý mám malé bříško, tak i Daníček prý bude malý a nebude moc vážit - je to blbost, nebo ne? To se přece nedá říct podle velikosti bříška, ne?
Zítra jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co monitor a co dr. Ale jak to tak sleduju, tak porod v Podolí asi nestihnu, páč tam od 23.11. malujou :(
Tak mějte fajný den, a přeju hodně zdravíčka všem :k:

In reply to by Martinax

Taky piju maliník, a musela jsem říct manžovi, ať mi přiveze ještě další krabku, páč mám už jen na dnešek. A vzhledem k tomu, že se porod asi nechystá, tak bych ráda bumbala i zítra...
Jo, mám horzný tlaky v břiše, ještěže sedím na tom kruhu, páč mi to jde do frndy a konečníku - fakt maso....

In reply to by Lékor

No vidíš to, tak to máš častější, třeba už vypukne... já jak jsem tu sepisovala ten plán, tak mně břicho tvrdlo co deset minut.. víš, co si myslím, že to podporuje???? Normálně stres!!! Já jsem si v tem moment říkala, jak to nestihnu... a ono furt tvrdlo a tvrdlo... a taky jsem byla hladem, takže i ten hlad.. páč když mu tam pošlu kakajíčko a kdesi cosi, tak si mlaská a nemá potřebu jít ven.. měly bychom je nechat vyhladovět!!!! Já jsem tu krabku maliníku vyžahla za tři dny a už mám tři z nové krabky, musela jsem Martina taky poslat.. a to jsem si dělala ještě na celej den ten sypanej, abych ho pila.. páč mně chyběl... to byl odvar!!! Tak když už nepomohl ani ten sex, tak to budou asi fakt ty Vánoce .-)

In reply to by Martinax

Já to ještě nesleduju časově, takže nevím, jestli je to co dvacet minut nebo jak. Až se to nebude dát, tak vezmu tužku a papír.
Sím tě, a co tam píšeš do toho plánu? Jsi na to dostala nějaký školení, bo co? :s: Já jsem o tom jen něco zalechla, ale nic konkrétního.
Já nemůžu nechat malého hladem, sama bych chcípla :s:
Ty se furt nakládáš do vany, aby ses nerozpustila :///:

In reply to by Lékor

Dyť ta vana je jedinej můj výlet, další pak dolů ze schodů do kuchyně ke žrádlu... No, tak psala jsem tam všechny ty věci ohledně kontaktů... jméno, telefony, gynek., pediatr, jméno, který mu chci dát... a pak ten plán.. koho tam chci a koho nechci, co chci za anestezii, co ne, pak jak chci rodit, nástřih.. jo, šití a tak... klystýr/jal, (o ten jsem si nestihla u dr. říct - recept na yal, takže klasickej výplach řiti...)., co chci v první době porodní.. vana, masážní pomůcky apod., pak že šňuru přestřihne otec, že nechci, aby mně dítě umývali vodou ale aby je dali hned na mě, aby vyšetření udělali u mě...a tak.. jo a že nechci porodní kleště a vycévkovat!!! pappaa

In reply to by Martinax

...a já bych se tak ráda šla prijít, ale sama už si netroufnu... Ani nevím, v kolik přijede manža z práce. Ale už asi bude tma.
Teda, až takový věci se tam píšou? Tak já nevím, ale spousta věcí mi přijde jako že by měly bejt běžný, ne? Ale já juknu pak na net, jestli je tam nějaký mustr, a uvidím, jestli se do toho taky pustím. V každém případě jsi zase zabila čas :///:
Tak já jdu na to žehlení, mám tam povlečení, a nechci to nechat jen tak ladem.
Tak páček, a ještě se tu stavím :a: :a: :a:

Ahooooj Moni :a: ! Výstavní bříško :qu: :qu: :qu: , jen Daník hraje na schovku nějak dlouho nemyslíš???? :s: :s: :s:

In reply to by renatamu

Ahojky Reni, moc ti děkuju, ano, břišulko je pěkný, ale copak ten cvrček uvnitř, jak píšeš - si hraje na schovku.... Ale já už necíííííí, já ci malýho tadýýýýýýý u sebe v postýlceéééé :///:
A taky netrpělivě čekám na výsledek tvé poradny, tak koukej rychle napsat... Držím palečky :a:

máš moc krásnej pupík, já jsem ve 27+5 a mám stejný asi no to je děs co mě ještě čeká za cejchu :s: no nechci se vidět, mám asi hodně plod.vody nebo nevim co tam dole je za macíčka :s: jinak to čekání vid to je děs, se ti nedivim že bys to už měla ráda zasebou to čekání je asi na tom to nejhorší, takže ti budu držet palce at už třeba dneska se to povede a malej at už je na světě :||): jinak jak píšeš akce zrdcátko to je super věc sice je to divný moc to nejde ale aspon něco :ww: takže opatruj pupíčka je moc krásnej a at je brzo malej venku

In reply to by Zuzka Plachá

Ahojky Zuzko, díky za pochvalu, bříško je asi fakt pěkný, ale já už chci malého venkůůůůůůůůůůůůůů :///:
Určitě budeš mít hodně plodovky, neboj. Ale určo ti ještě bříško naroste, s tím se holt musí počítat... Já si teď fotím pupík každý týden, a jde vidět ty rozdíly... a taky je to pak památka.
Jen kdyby ten konec nebyl tak napínavý :) Tak papa :a:

Ahojky, máš moc pěkné bříško :-) Vůbec to nevypadá, že už bys měla rodit :-D Mám velikostí dost podobné a mě zase doktor podle ultrazvuku strašil, že budu mít veliké mimčo :-) Tak to nejspíš vůbec nezáleží na tom, jak to vypadá zvenčí, neboj :-) S tím zrdcátkem, svatá pravda :-D Co bych bez něj dělala i já :-D Ať Ti všechno dopadne dobře a ať to jde jak po másle :-) Držíme palečky :-)

Ahojky, tak držím palečky, ať už to máš co nejdříve za sebou a prognózám nevěř, mě nezávicle na sebe 3 lékaři tvrdili, že moje miminko bude 4,5 kila a malá nakonec měla jen 3,38 takže víc jak o kilo méňe!!!

In reply to by zizalka19

Ahojky, no právě, že ty odhady jsou fakt hodně nepřesný. Já teda nevím, říkají mi, že mám i hodně místa v sobě, tak uvidíme, prostě se necháme překvapit :) A taková váha mimi, jakou jsi měla ty, je naprosto úžasná :one:

In reply to by kamilaciperova

Vanu dávám, teda sprchu, já ve vaně nevydržím. Tonika nemůžu ani cítit, stejně jako kafe, a manža je v plánu - byl nemocnej, ale už je v poho :///:

Ahojky, já jen k tomu bříšku, taky mě všichni říkali jak malé mám bíško a nakonec můj brouček vážil 4090g :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka