Halucinace

16.11.2008

Ahoj lásky moje,
zase jsem si vám přišla vylít srdce.
Já už asi od deseti let mám v noci halucinace. Vidím věci a postavy naprosto reálně, jako za bílého dne, hýbou se, dívají se na mě a chvilku to trvá, než si uvědomím, že je to jenom představa. Přísahám, že někdy to trvá i půl minuty a já to sleduju a zkoumám detaily a než se pořádně proberu, jsem si jistá, že to tam opravdu je. Někdy slyším i zvuky, ale to jen velice málo.
Občas si uvědomím, že jsem se celou dobu dívala na lampu a viděla hlavu, ale když mi třeba nad postelí stál chlap s mečem, k posteli mi běželo štěně nebo po zemi běželi brouci...já nevím kde se to v té mé hlavě bere.
Ale proč to píšu. Dneska v noci to byly lebky. Červené a směřovaly k postýlce. Byla jsem strašně vyděšená a i po tom co jsem se probrala jsem měla strach. Celou noc mě budilo něco červeného v pokoji a já jsem vždycky instinktivně první chránila postýlku.
Bylo to strašné, mám z toho špatný pocit a teď když se blíží noc, chce se mi brečet. Vím, že jsou to jen mé představy a o to víc mě děsí, že je nedovedu ovládat.
Děkuju za vyslechnutí.

Ahojky :-)
To jsme ráda, že nejsem jediná, kdo věří na "duchy". Sice jsem nikdy žádného neviděla, ale když mi zemřel děda, tak mi letěla knížka bytem- jakoby spadla z kuchynské linky, jenže 3 metry k mým nohám. Pak jsem zkoušela, kolik síly by se muselo vynaložit, aby tak dopadla přirozeně a prostě to nebylo možný.
Před 3mi roky zemřela při autohavárii sestra přítele a v jednu chvíli jsem pocítila, jako když jsem prošla mrazákem- jen jsem si v duchu řekla- to není dobrý :n: Pak jsme se asi po 20 minutách dozvěděli, že to dopadlo tragicky..
No a asi půl roku-rok zpátky mi sletěla pověšená kytara ze zdi, jenže háček , na kterým visela, tam zůstal přibitý! Prostě věřím, že existuje něco mezi nebem a zemí. Ale myslím si, že nám "to" nechce ublížit.
Občas mívám taky sevřený hrdlo, úplně pocit, že nejsem v místnosti sama, ale zkouším se toho přestat bát. ----
Říká se, že jediný ,kdo Ti může ublížit, jsou jenom opravdoví lidi :00:
Tak neboj ;)

In reply to by Lennka123

My když měli nemocného dědu(před 6lety),chodili sme za ním do nemocnice skoro denně(já bohužel ne protože sem dělala v Praze-jsme z moravy)Když sem měla volno okamžitě sem sedla do vlaku a jela domů a samozřejmě za dědou,když sem přišla na pokoj blesklo mi hlavou,,zi kolem jedenácte umře)hned sem to vyhnala z hlavy a řekla si blbost,dramatizuju.Na druhý den přišla do pokoje ubrečená máma a řekla že volali z nemocnice že děda v 11hodin umřel!nevím,já si samozřejmě říkala že to byla jen náhoda.... :?

Ahojda.My jednou vyvolavaly s holkama duchy a od té doby mám občas pocit že nejsem v místnosti sama,že mě někdo sleduje,mám to i přes den ale hl v noci,někdy mám pocit že vidím obrysy postavy(ale může to být stín čehokoliv)a párkrát se mi stalo že sem měla pocit že na mě někdo sahá nebo cítím že mě přikrývá peřinou(od nohou nahoru a i přes hlavu-já ležím na břiše-a pak si mi obkročmo sedne na záda)a já nemůžu dýchat-hl tohle se mi stalo když sem byla vzhůru!!!nevím jak dlouho to trvalo ale pak sem se z niče ho nic mohla nadechnout,peřina byla pryč,.....Tak nevím jestli mam bujnou fantas.... ://: :a:

ahoj, teď je v celku jedno, jestli to je skutečnost, nebo fantazie, ale zkusila bych na netu vyhledat nějakej obrázek anděla, nebo nějaký říkadlo na ochranu..net je toho plnej...a chvíli se na to soustředila a snažila se to vtěsnat do podvědomí. Aby se ti to v hlavě vyvážilo s tim "běsem".... :a:

In reply to by Theodwyn

pravděpodobně budeš mít otevřený "kanálek"...třeba prostě vidíš jemněhmotný svět:) .....jinak teda první co mě napadlo bylo toto - jeden ezoterik tvrdí, že v určitých obdobích dostává každé dítě bez rozdílu jakési zasvěcení, může to znamenat cokoliv. pak jsou děti mrzuté a budí se ze spánku s pláčem. ale nijak jim to neublíží a spíš je to posune ve vývoji.možná jsi viděla něco podobného.....ať je to jak chce, já osobně bych hned dala k malýmu krystal, v duchu ho obalila bílým světlem a prosila andělíčka strážníčka o ochranu :///:

mě se to děje taky občas to na mě i šahne taky to mam od mala ale rodič mi pořád vtloukali do hlavy že to nic neni že se mi to zdá a nikdy z toho nic nebylo tak se to snažím přecházet jakože nic ale někdy z toho mám husinu

přímo nemám, ale třeba u svojí bývalé spolubydlící jsem viděla chodit postavu po chodbě v bytě a ta moje spolubydlící taky, takže nevím, asi něco mezi nebem a zemí :)

já na tohle trpim už od mala taky, jednou jsem v noci nemohla usnout a najednou se mi objevil chlap a začal na mě mluvit, ať si jdu lehnout, jinak bude zle, já nešla a v pokoji se mi objevil chlap a ženská a něco hledali, měli sebou i kozu, kterou do dneška vidim ve snech nebo spíš její oči, který jsou úplně stejně hodně modrý jako moje oči. Někdy se v noci vzbudim a po pokoji vidim chodit holku v šatech a když si třeba čtu a kouknu k lampě, tak tam stojí dva chlapíci a jeden čte z knihy a druhej na mě kouká. Vim, jak ti asi je, je to šílenej pocit :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka