Zdravím Vás...

16.11.2008

Hezký den přeji, už jsem tu dloooooouho nebyla, odešel nám počítač a já byla jako bez ruky. Ty které vědí...začala jsem 1.10. hubnout těch svých nabraných 25 kg. K dnešnímu dni mám dole 16 kg. Už se na sebe dokonce můžu koukat i do zrcadla.
Simonka mi dává zabrat čímdál víc, nechce sedět, ihned ze sedu jde na kolínka a leze zkoumat nejbližší spotřebiče. V noci ve spánku se převaluje na bříško a já jsem z toho celá špatná, protože ona na bříšku není zvyklá spinkat. Neuvědomuje si že se otáčí :n: :\/:
Dám sem pár aktuálních foteček....

Simonka je moc krásná. Naše malá zase už nechce ani lezt a pořád se u všeho staví. Je to hrozný, protože pak je tak utahaná, že se na nohách už ani naudrží, ale stejně se pořád staví. V noci se mi budí čím dál častěji a hned si stoupne a řve. Hlad, ale nemá, tak ji jen uspím, ale dává mi zabrat.

Tak to moc gratuluju k schozeným kilům a co se týče malej ta moje se taky v noci takle převraci, ale většinou se tím i budí tak jí otočím zpátky na zádíčka a chrupe dál!!! Jinak fotečky jsou super!!

Malá je moc krásná.mám holčičku 5 měsíců.a to hubnutí to si šikovná já hubnu taky ale strašně pomalu a ještě kojím takm rychle nemůžu.no ikdyž já potřebuji ještě sundat 3 kg a budu jako před těhotenstvím.ale ted budou Vánoce a to se předem děsím.a to jedeme s Přítelem na Vánoce na Slovenskoo.doufám,že moc nepřiberu.papa

Ahoj no vy jste vyrostli :c: je moc roztomilá :h: :h: :h: a teď mi honem řekni jak jsi to udělala že máš 16 kg dole :jawdrop: jsi fakt dobrá já mám ještě 6 navrch a nejde to a nejde :n:

ahoj foxi, gratuluju k ubytku :one: jinak simca je rozkosna :c: a sikulka, mne kaja jeste neleze, resp. se hupe na kolinkach a plazi se. s tim spanim na brisku - to mame taky tak, zezacatku jsem z toho byla na nervy, ale ted uz jsem si zvykla a kaja je tak i spokojenejsi - lip spi. mejte se krasne :a:

foxi ahoj, jsem si rikala ze jsem te dlouho nevidela :-)
s tim spanim na brisku.. malej zvyklej taky nebyl, ale co zacal lezt tak se mi v noci sam taky otaci na brisko takze tak spi. zezacatku jsem se taky bala, ted uz jsem si zvykla. stejne kdyz ho polozim na zada nebo na bok tak se otoci sam na bricho.
Fotky jsou krasny, Simonka je fesanda :-)

a jinak blahopreju ke shozenym kilum. vazne by me zajimalo jak se ti to povedlo.. ja bojuju porad a nejde mi to a k tomu uz ten muj zacal mit blby reci ze doma nechce tlustosku a to ze mame syna prece neni duvod abych zustala takova :( sice cvicim a snazim se jist rozumne ale ty kila dolu nejdou a nejdou.. :(

In reply to by Hankitacz

to od toho tvého není moc hezké,co ti říká.chtěl mimi,chtěl.a bude si muset zvyknout,že už to nebude stejný.mě teda přítel podporu,ale vadí to spíše mě.chtěla bych minimálně to jsem měla před otěhotněním.drží pěsti neboj to pujde počkej až malé bude běhat.to se nezastavíme.

In reply to by bobulkamodra

jj od toho myho je to pekne hnusny, taky jsem to pekne orvala :( jenze rvanim nic nevyresim.. Jinak mam pocit, ze se nezastavim, porad litam kolem malyho.. ale je fakt, ze az zacne chtit chodit, bude to jeste horsi :-) No snad to cviceni zacne uz KONECNE mit nejaky efekt :-)

Tak to jseš fakt dobrá :one: moc gratuluju,jak to děláš?Mě by museli uříznout obě nohy,abych měla o 16 mín,ale až nebudu kojit,taky se do toho opřu :dance: jo a malá je krásná :girl: je to sluníčko :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka