Kalendar

16.11.2008

Tak jsme po inspiraci od ajuskabb vyfotili s Lukaskem nejake fotecky do kalendare. Chceme ho dat babicce a tchyni jako darecek pod stromecek :qu: :qu:

To nemá chybu. Lukášek je model :w: Jak dlouho vám to trvalo? Mikuláš nesnáší převlíkání. Toto by nedal :( Anebo by byly ty fotky uřvaný-jedině tak ;)

In reply to by Janulkaa

No i tak, na 2x to je super :qu: To Mikuláš se fotí právě rád, ale nepřežil by to neustálý převlíkání :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: To je u nás vždycky řevu, když oblíkáme na ven :w:

ahojky, tak t je kouzelné!!! My taky budeme obdarovávat kalendářem vlastnoručně vyrobeným(skoro :s:) ale takhle cool fotky teda nemáme!!! Fakt bomba :one:

tak to jsou fakt uzasny fotky..:-) a tech oblecku co ma.. to by se u nas doma nenaslo :D
Jsou fakt krasny, asi pujdu koupit cernou deku :D

jůůů to jsou krásné fotečky :qu: :qu: :qu: , jak jsi to nafotila? :? to ten můj by asi nevydržel se nehýbat, jsou fakt super :one: :w: :w: :w:

In reply to by Marcelka83

Koupila jsem jen toho tygrika a medvidka pu. Lukin ma pokojicek vyzdobeny temahle postavickama, tak kdyz jsem to videla, tak jsem je musela mit :///:
A jeste mam po segre ty jeziskovsky kalhoty a overalek. Cepici ma velikou tatkovu. Jinak ma vsechno obleceni co ma doma a nosi nebo bude nosit (treba to velky letni vasilo).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka